Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Η ενίσχυση και το φιλικό με Φιλώτα!

paligeorgos-528x425_610x400Οι τελευταίες «πινελιές» στις μεταγραφές του Απόλλωνα φαίνεται πως είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι του σχεδιασμού, καθώς οι «κοκκινόμαυροι» πρέπει να ενισχυθούν σε καίριες θέσεις για να είναι όσο ανταγωνιστικοί χρειάζεται στο επόμενο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχυν σχεδιαστεί, θα αποκτηθούν ακόμη ένας σέντερ φορ, δύο εξτρέμ σε κάθε πλευρά και ένας δεξιός οπισθοφύλακας για να συμπληρωθεί το παζλ των φετινών μεταγραφών. Για τον τελευταίο φαίνεται πως η λύση θα είναι ο Χρήστος Παληγεώργος (φωτ), με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις η διοίκηση και η συμφωνία μοιάζει πολύ πιθανή. Ο Παληγεώργος έχει αγωνιστεί στον Πλατανιά, τον Ηρακλή, την Παναχαϊκή και πέρυσι στον Ηρακλή Ψαχνών, έχοντας τις δύο τελευταίες σεζόν από 26 συμμετοχές. Τη δεδομένη στιγμή η λύση του Παληγεώργου θεωρείται και η πιο πιθανή, χωρίς πάντως να αποκλείεται να προκύψει και κάποια άλλη τις επόμενες μέρες.

«Κλεισμένοι» Νατσιόπουλος και Βαγγέλοπουλος, έρχονται ξένοι

Δύο ακόμη παίκτες που θα ενισχύσουν κατά τα φαινόμενα τον Απόλλωνα θα είναι και οι Αλέξανδρος Νατσιόπουλος και Σταύρος Βαγγελόπουλος, με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία η διοίκηση και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν. Δύο προσθήκες που θα ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή, αλλά και την άμυνα, αφού είναι παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, σήμερα είναι πολύ πιθανό να αφοχθούν ακόμη δύο παίκτες, για να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Αλέξη Αλεξίου. Ο λόγος για έναν Σέρβο και έναν Γκανέζο επιθετικό, οι οποίοι και θα μεταβούν στη Νάουσα για να ενσωματωθούν με την αποστολή και να συμμετάσχουν και στο πρώτο φιλικό της σεζόν.

Πρώτο τεστ αύριο με Θύελλα Φιλώτα (17.30)

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα για τη φετινή προετοιμασία είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στις 17.30 και αντίπαλος των «κοκκινόμαυρων» θα είναι η Θύελλα Φιλώτα, ομάδα Γ’ Εθνικής από τη Φλώρινα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ένα από τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο οποίο και προετοιμάζεται ο Απόλλων (Natura) στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και ο Αλεξίου θα εξάγει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ενώ μια μέρα νωρίτερα η αποστολή θα επιστρέψει από τη Νάουσα.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected