Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Κάππος στην Ηλιούπολη, Καντού στο Μαρτίνο!

Δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν πέρσι με τη φανέλα του Αχιλλέα Δομοκού έχουν ήδη ταξιδέψει για…νέες πολιτείες. Ο λόγος για τους Άγγελο Κάππο (φωτ.αριστερά) και Κάρλος Αλμπέρτο Μπομπανά (ή πιο γνωστός ως Καντού) αποχώρησαν από την ομάδα της Φθιώτιδας που δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ Εθνική.

Ο Άγγελος Κάππος αγωνίστηκε 19 φορές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πετυχαίνοντας παράλληλα και 1 τέρμα, ενώ έχει περάσει ακόμη από Μαρκό, Λαμία και ΑΟ Περιστερίου. Το Μάιο του 2009 η ομάδα πανηγύρισε την άνοδό της στη Β’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην 56ετή ιστορία της. Στην κατηγορία αυτή αγωνίστηκε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, την περίοδο 2009-10 και 2010-11.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας από την Αττική

“Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Ηλιούπολης και ο πρόεδρος της ομάδας Στάθης Κατόπης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άγγελου Κάππου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών (06/04/1989) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Η οικογένεια του Γ.Σ. Ηλιούπολης καλωσορίζει τον Άγγελο Κάππο και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν”.

Ο Καντού από την άλλη πλευρά, με καταγωγή από τη Βραζιλία, εξαργύρωσε την εξαιρετική του χρονιά με τα χρώματα του Αχιλλέα (26 συμμετοχές, 2269 αγωνιστικά λεπτά, 5 γκολ) και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο, μετακομίζονται λίγο πιο ανατολικά και συγκεκριμένα στον νεοφώτιστο Οπούντιο Μαρτίνου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P