Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Η απόφαση για τη Γ και η περίπτωση Καλαϊτζίδη

53759c9ad1565d7f33349b662e58521e_LΗ απόφαση του κόσμου του Άρη για υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική χαλάει τον όποιο αγωνιστικό σχεδιασμό είχε γίνει στην ομάδα από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε προετοιμασία στους «κίτρινους» με μόλις 15 επαγγελματίες παίκτες κα μερικούς νεαρούς, ενώ τώρα καλείται σε τρεις εβδομάδες να ετοιμάσει ομάδα για τη Γ’ Εθνική. Για να μείνει όμως στο τιμόνι του Άρη, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Αρχικά το ποιοι θα αναλάβουν την ομάδα και ποιοι θα τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ζητούμενο είναι να δοθούν εγγυήσεις από τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη ότι τόσο οι παίκτες όσο και ο ίδιος με τους συνεργάτες του θα πληρώνονται.

Παράλληλα, ο 57χρονος τεχνικός θα ήθελε να παραμείνει το ρόστερ. Βέβαια, αυτό είναι κυρίως θέμα της διοίκησης, που πρέπει να εμπνεύσει τους παίκτες και να τους διαβεβαιώσει για τους πρωταγωνιστικούς στόχους του Άρη, όπως και για το υγιές περιβάλλον που θα πρέπει να δημιουργηθεί από εδώ και πέρα σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Επειδή πάντως ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί η επόμενη μέρα διοικητικά στον Άρη, υπάρχει έντονος προβληματισμός στους παίκτες, ενώ πολλοί σκέφτονται να αποχωρήσουν. Κάποιοι έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, ενώ όλοι προβληματίζονται για το γεγονός ότι στη Γ’ Εθνική δεν θα είναι ασφαλισμένοι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected