Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική

8abba698806c67e4315bcfb323b19cc1_LΚυνηγώντας το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, «κανέρυθροι» και Κρητικοί τίθενται αντιμέτωποι στη Νέα Σμύρνη στο ματς που ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική (Δευτέρα 25/8, 19.15 Novasports 1/ Onsports)

Στη Νέα Σμύρνη πέφτει η αυλαία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα εμφανιστούν με ένα αρκετά ανανεωμένο πρόσωπο, είτε λόγω του περιορισμού στις μεταγραφές (Πανιώνιος) είτε λόγω των αρκετών κινήσεων στο μεταγραφικό «παζάρι» (Εργοτέλης).

Τα… φώτα στον Ιμπαγάσα

Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες εμφανίζονται έτοιμοι να… κερδίσουν το στοίχημα της νέας δύσκολης χρονιάς, εν μέσω οικονομικών δυσχερειών και με τον περιορισμό στις μεταγραφικές κινήσεις λόγω της μη εξασφάλισης της άδειας να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή τους.
Ο Τερεζόπουλος θα στηριχθεί κυρίως σε νέα πρόσωπα, θέλοντας με την παρουσία του «Κάνιο» να δώσει κίνητρο κι έμπνευση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να βγουν αλώβητοι και να μείνουν μακριά από τις περιπέτειες της παραμονής.

Χωρίς Μπαμ Μπαμ στη Νέα Σμύρνη

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαζαράκειο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Δευτέρα (25/8). Οι εκλεκτοί του Φεράντο για το ματς της πρεμιέρας είναι οι εξής: Ζ. Καβουσάκης, Τ. Τσέρνι, Μ. Λυκογιάννης, Μ. Τζανακάκης, Β. Ρέντζας, Μ. Πίτσος, Μέγι, Μ. Γιοβάνοβιτς, Γ. Σαϊνάτι, Α. Μπουρσέλης, Ρ. Στράους, Κ. Καζναφέρης, Β. Κοζορώνης, Άλαν, Μ. Γιουσούφ, Μπρούνο, Λεονάρντο, Α. Χαντί, Γ. Παμλίδης. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Μπογκντάνοφ, Φίντελεφ, Κούρεζ, Μπαμ Μπαμ, Νόσκοβιτς και Στογιάνοβιτς που έμειναν στο Ηράκλειο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected