Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Η παρουσίαση των Μανωλά και Ντι Μαρία!

205910Παίκτης της Ρόμα είναι και επίσημα ο Κώστας Μανωλάς! Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς στόπερ απ’ τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να υπογράφει –όπως αναμενόταν- πενταετές συμβόλαιο (μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019). 

Απ’ τα ξημερώματα οι δύο ομάδες τα είχαν βρει σε όλα για την μεταγραφή, σήμερα ο Έλληνας αμυντικός μετέβη στην Ιταλία κι αφότου πέρασε απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια έβαλε την… τζίφρα του. 

Από χθες έχει γίνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό λίγο πάνω απ’ τα 15 εκατ. ευρώ, με τους «τζιαλορόσι» να διευκρινίζουν πως δίνουν τα 13… μπροστά και τα άλλα δύο (και κάτι) είναι σε μορφή μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. 

Ουσιαστικά ο Μανωλάς αποτελεί τον αντί-Μπενατιά που νωρίτερα μέσα στην ημέρα παραχωρήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου. 

inner

inner

Το σούπερ deal για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία με την μεταγραφή του να αποτελεί ρεκόρ τόσο για το σύλλογο, όσο και γενικά στο Νησί. 

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης ένα ποσό της τάξεως των 75 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους στόχων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 90. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρισκόταν από χθες στην Αγγλία κι αφότου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του πενταετές συμβόλαιο, που βάσει των ρεπορτάζ θα του αποφέρει περίπου 8 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο! Την φανέλα με το «7» επέλεξε. 

inner

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Γιουνάιτεντ. Πέρασα πολύ όμορφα στην Ισπανία και υπήρχαν αρκετές ομάδες που με ήθελαν, ωστόσο η Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα που θα με έκανε να αφήσω την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι φανταστικός προπονητής με μεγάλες επιτυχίες και είμαι εντυπωσιασμένος απ’ το όραμα και την αποφασιστικότητα όλων για να επαναφέρουν το κλαμπ στην κορυφή, εκεί που ανήκει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντι Μαρία! 

«Ο Ντι Μαρία είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ομαδικός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το φυσικό ταλέντο του. Είναι ιδιαίτερα γρήγορος και διεισδυτικός προκαλώντας τρόμο ακόμα και στις πιο ολοκληρωμένες άμυνες. Η ικανότητά του στο ένας με έναν είναι πραγματικά διασκεδαστικό να τον παρακολουθείς. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα», δήλωσε απ’ τη μεριά του ο Λουίς Φαν Χάαλ! 

inner

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected