Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – “Μπαμ” στη Σκωτία, περίπατος ΑΠΟΕΛ

13b02cb9c80de0cef29dafb414bccea8_LΝέο… κάζο για την Σέλτικ, η οποία αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μάριμπορ – Πρόκριση για ΑΠΟΕΛ, Πόρτο και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η ομάδα της Σκωτίας μπορεί να βρέθηκε στα play offs του Champions League από το… παράθυρο μετά την παρατυπία της Λέγκια Βαρσοβίας, ωστόσο, έπειτα από λίγες μέρες, γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μάριμπορ, η οποία επικράτησε 1-0 στο «Celtic Park» και με την ισοπαλία 1-1 του πρώτου αγώνα στην Σλοβενία, πήρε την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ οι Καθολικοί θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League.

Παράλληλα, άνετο απόγευμα είχε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έκανε… πάρτι στο «ΓΣΠ» κόντρα στην Άαλμποργκ, μια και την διέσυρε 4-0 και πανηγύρισε την τρίτη παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί θα βρίσκονται και οι ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Πόρτο και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Oι Λευκορώσοι επικράτησαν 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας και πήραν το «εισιτήριο», ενώ η Πόρτο επικράτησε 2-0 της Λιλ στην Πορτογαλία. Νωρίτερα, η Ζενίτ επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Σταντάρ Λιέγης και προκρίθηκε. Οι ομάδες που αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Champions League, θα δώσουν το «παρών» στους ομίλους του Europa League.

Δείτε τα αποτελέσματα των play offs του Champions League

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected