Imathia Sports News – Ξεκινά η “ImathiaSports Database”!

dscn3016

Το ImathiaSportsNews, με την συμπλήρωση δύο ετών από την επίσημη λειτουργία του ως ιστοσελίδα, εγκαινιάζει μία ακόμη καινοτομία που θα αποτελέσει το καλύτερο αρχείο για όλους τους προπονητές, παίκτες, παράγοντες και φίλου του ποδοσφαίρου! Μετά την άκρως επιτυχημένη έκδοση του 1ου Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της περιόδου 2012-2013 (φωτ) το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, περνάμε πλέον στη δεύτερη (ηλεκτρονική αρχικά) έκδοση του “ImathiaSports Database”.

Τι είναι το ImathiaSports Database και πως θα έχω πρόσβαση

Από αύριο οι συνεργάτες της ιστοσελίδας μας ξεκινούν τη διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων στοιχείων που αφορούν τις ομάδες και τους παίκτες που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ημαθίας, αλλά και όσους κατάγονται από την περιοχή μας αλλά αγωνίζονται εκτός νομού. Αρχικά θα φωτογραφηθούν όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές και παράλληλα θα συγκεντρωθούν τα βιογραφικά στοιχεία του καθένα ξεχωριστά. Με το πέρας αυτής της διαδικασίας, οι συνεργάτες μας θα βρεθούν σε κάθε χωριό και πόλη του νομού μας, συγκεντρώνοντας ότι στοιχείο αφορά το ιστορικό της κατά τόπους ομάδα αλλά και οποιοδήποτε υλικό έχει διασωθεί.

Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, θα ανακοινώσουμε μέσω της ιστοσελίδας ο τρόπος που και πως θα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία, ενώ ήδη γίνονται επαφές για να μπορέσει το “ImathiaSports Database” να βγει σε έντυπο.

Παρακαλούνται όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές να συνεργαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους ανθρώπους που θα αναλάβουν αυτή τη διαδικασία, με τον τρόπο αυτό θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το καλύτερο αρχείο για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας αλλά και να διατηρήσουμε την ταυτότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο πιο ψηλό επίπεδο, εκεί άλλωστε που του αξίζει…

*Για όσους θέλουν να προμηθευτούν το 1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας, σεζόν 2012-2013 υπάρχουν ακόμη κάποια αντίτυπα που δεν έχουν διατεθεί. Στείλτε μην στο facebook εδώ ή καλέστε στο 6973714488

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected