Αθλήματα

Κατρίν Μπέλις – Κρατήστε αυτό το όνομα στο τένις! (vid)

pegasus_LARGE_t_1041_106341018Η Σερένα Γουίλιαμς και ο Ρότζερ Φέντερερ των 34 grand slam μπήκαν σε δεύτερη μοίρα μετά την πρόκριση-έκπληξη της 15χρονης Κατρίν Μπέλις στον 2ο γύρο του US Open!

Η Αμερικανίδα, που πήρε wild card για το τουρνουά, έγινε η νεαρότερη τενίστρια που πετυχαίνει νίκη σε grand slam μετά το 1996 και τον τότε θρίαμβο της Άννα Κουρνίκοβα!

«Θύμα» της Μπέλις η φιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, την οποία απέκλεισε με 6-1 4-6 6-4. «Μπήκα να παίξω για την εμπειρία. Δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα κερδίσω. Πραγματικά είμαι ακόμα σοκαρισμένη!» δήλωσε η 15χρονη μετά το ματς.

«Είναι πραγματικά τρελό που βρίσκομαι εδώ μαζί με όλο αυτό τον κόσμο. Θέλω να πω πως δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα προπονούμε και θα μοιράζομαι το κορτ με τενίστριες που έβλεπα μέχρι τώρα μόνο στην τηλεόραση. Είναι τρελό, αλλά μου αρέσει», πρόσθεσε η Μπέλις που στον επόμενο γύρο θα παίξει με την 20χρονη Ζαρίνα Ντίγιας από το Καζακστάν.

Υπό το βλέμμα του Τζόρνταν!

Η 15χρονη που... τρέλανε το US Open (vds)

Ο Ρότζερ Φέντερερ, που είναι Νο 2 στο ταμπλό, ξεκίνησε καλά τον δρόμο για τον 18ο τίτλο του, επικρατώντας του Αυστραλού, Μαρίνκο Ματόσεβιτς με 6-3 6-4 7-6 (4), υπό το βλέμμα του Μάικλ Τζόρνταν! «Ήταν ο ήρωάς μου. Στο τένις λάτρευα τους Έντμπεργκ και Μπέκερ, αλλά ο Τζόρνταν ήταν το είδωλό μου ανάμεσα σε όλους τους αθλητές», σχολίασε ο Ελβετός τενίστας.

Μετά τον Φέντερερ στο κορτ εμφανίστηκε η Γουίλιαμς που έκανε… πάρτι απέναντι στην Αμερικανίδα, Τέιλορ Τόουνσεντ με 6-3 6-1. Η Σερένα θέλει επίσης τον 18ο τίτλο της σε grand slam, αλλά παραδέχεται πως: «Είναι δύσκολο». Άλλωστε, η καλύτερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα ήταν η πρόκριση στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected