Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Τέσσερα στα έξι χθες ο “Kama”, πάμε για άλλα σήμερα!

stoixhmaΧτες πρώτη μέρα προβλέψεων τα πήγαμε αρκετά καλά με 4/6 στα παιχνίδια!

Περάσαμε το Χ2 της Αζαξιό που πέρασε…τρένο από την Τρουά, το Χ2 της Μάριμπορ που και αυτό ήταν δύσκολο σημείο, το under στο παιχνίδι της Πόρτο με την Λιλ και τον άσσο της Κρετέιγ. Μας “έσπασε” το Χ ημίχρονο της Μπάτε Μπόρισοφ και ο άσσος της Μπρέντφορντ κόντρα στην κακή φέτος Φούλαμ.

Σήμερα θα συνεχίσουμε με ευρωπαϊκά παιχνίδια και το πρώτο ματς που επιλέγω είναι το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Νάπολι (1,90 ο άσσος, 3,30 το διπλό). Προσωπικά με προβληματίζει που το διπλό παίζει ακόμα σε αυτές τις τιμές γιατί η Νάπολι έχει ποιότητα και πιστεύω ότι μπορεί να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Από την άλλη η Μπιλμπάο σε 7 παιχνίδια με ιταλικές ομάδες έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία! Επιλέγω το Χ ημίχρονο στο 1.95 καθώς θα πάνε συντηρητικά στο πρώτο μέρος

Δεύτερο παιχνίδι το Λουντογκόρετς – Στεάουα Βουκουρεστίου (στη Σόφια και όχι στη φυσική της έδρα), μετά το 1-2 της Ρουμανίας, με τις δύο ομάδες να είναι 90 (ή 120 λεπτά) μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ισορροπημένα των πλέι οφ και με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα, λογικά θα δούμε δύο επιφυλακτικές και προσεκτικές ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επιλέγω το διπλό στο 3,15 διότι η Λουντογκόρετς θα αναγκαστεί να παίξει ανοιχτά και να ψάξει πρώτη το γκολ και οι Ρουμάνοι στις αντεπιθέσεις δεν…χαρίζουν! Πολύ λογικό και το under στο 1.55 που δείχνει σημεία πτώσης!

Μάλμε – Σάλτσμπουργκ 2-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τις δύο ομάδες να δίνουν ίσως το πιο σημαντικό αγώνα της σύγχρονης ιστορίας τους καθώς δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ ισχυροί εντός οι Σουηδοί αρέσκονται στο να επιτίθενται μαζικά και σε 8/9 τελευταία τους εντός σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές. Πολυπρόσωπη άμυνα η Σάλτσμπουργκ που το DNA της είναι συνυφασμένο με το επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν είναι τυχαίο ότι σε έξι ματς πρωταθλήματος έχει σκοράρει 29 φορές και ότι βρήκε δίχτυα σε 14/16 τελευταία της ευρωπαϊκά ταξίδια. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, περιμένουμε ένα ωραίο ματς με γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις και αρκετά γκολ, οπότε θα πάμε 2-3 γκολ στο 2,10.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΧΙΑ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected