Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΟ Τρίκαλα – Τίναξε τη…μπάνκα με Μοσχάκη και Στούμπο!

Mosxakis_trikala_610x400«Πυροδότησαν» τη… βόμβα Γιώργου Μοσχάκη τα Τρίκαλα! Ο 25χρονος μέσος μετέβη σήμερα στην θεσσαλική πόλη και αφότου μίλησε με τη διοίκηση στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα κι ο παίκτης πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γ’ Εθνική.

Την περσινή χρονιά ο Μοσχάκης έπαιξε στο πρώτο μισό με την φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και στη συνέχεια στη Δόξα Δράμας, μετρώντας συνολικά 24 συμμετοχές στη Football League. Φυσικά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία, έχοντας στο παρελθόν αγωνιστεί σε Ηρακλή, Θερμαϊκό, Πανθρακικό και Κέρκυρα.

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Στόχος είναι η άνοδος στη Football League. Αυτό θέλουν στην ομάδα, αυτό θέλω κι εγώ γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω. Εξ’ αρχής μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και με κέρδισε η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την πρωτιά, καθώς ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά στις κατηγορίες», δήλωσε ο Γιώργος Μοσχάκης στη mikriliga.com.

Απέκτησε και Στούμπο!

Georgiou-Mosxakis-Stoumpos_610x400

Την ομάδα του ΑΟ Προδρόμου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΟ Τρίκαλα με τον Βασίλη Γκούμπλια να δίνει χρόνο συμμετοχής σσε παίκτες που δεν ειχαν πολλά λεπτά στα πόδια τους.

Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 0-1 με γκολ του Καμπλιώνη ενώ έκανε το «ντεμπούτο» του και ο Θωμάς Κουλούρης. Να σημειωθεί πως στο γηπεδο πλην των Μοσχάκη και Γεωργίου βρέθηκε και ο Βαιος Στούμπος απο τον Βατανιακό, ο οποίος είναι αμυντικός. Ο Στούμπος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και πλέον απομένει να αποκτηθεί και ένας τερματοφύλακας για να κλείσουν οι μεταγγραφές. Την Πέμπτη τα Τρίκαλα θα δώσουν νέο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο στις 18:00.

ΦΩΤΟ: Γεωργίου, Μοσχάκης και Στούμπος παρακολούθησαν το φιλικό στον Πρόδρομο.

*goaltrikala.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected