Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕ Ερμιονίδας – Παναιγιάλειος (0-1) Σκορ πρόκρισης για την ομάδα του Τζημογιάννη!

30a8e6be947a5a4ef8b1bf2d17bceec9_LΟ Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Κόρινθο κόντρα στην Ερμιονίδα και να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα, ρυθμό και φάσεις. Ο Παναιγιάλειος είχε τον πρώτο λόγο, την κατοχή και κάποια σουτ, σε αντίθεση με την Ερμιονίδα που απάντησε μόνο προς το τέλος με δοκάρι.

Στο 57 ο Ατματζίδης εκτέλεσε φαουλ και ο Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της Ερμιονίδας για το 0-1.

Στο 80′ ο Βλαχόπουλος πρόλαβε τον Σταυριανό που έκανε έξοδο, έπιασε το σουτ, αυτό, ωστόσο, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιγιαλείου.

ΑΕ Ερμιονίδας (Ρ.Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Ζβόγιτς, Συμελίδης (69′ Βουσινάκης), Παβίσεβιτς, Στοϊμιροβίτς, Καραδέμητρος (60′ Βλαχόπουλος).

Παναιγιάλειος (Μ. Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλλης, Τζημογιάννης, Μπούνας (83′ Μπουρλάκης), Νάστος, Ατματζίδης, Κατσικοκέρης,Tσατσαρης (46′ λ.τ. Σταμογιάννος),  Σπίνουλας, Ιωάννου, Κοιλιάρας (67′ Πόνσε).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected