Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Το pre game των σημερινών αγώνων

786229f8ea4b0e3dc9e27b6d8c0c2f0f_LΤην πρώτη του νίκη θέλει ο Πανθρακικός, που υποδέχεται στην Κομοτηνή στις 19:15 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κέρκυρα. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με στόχο να βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την αποτελεσματικότητα. Πάντως, δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το ματς, με τον Μάντζιο να ενημερώνει τους 18 εκλεκτούς λίγο πριν τη σέντρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Βέβαια, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσάβες, ο οποίος είναι τραυματίας.

Η αποστολή του ΠΑΣ:

Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Κοροβέσης, Λίλα, Χαρίσης, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Acosta, Κρητικός, Tζιμόπουλος, Σκόνδρας, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ίλιτς και Γιάκος.

6d9a8b3cbc7c980ce0efe7f680214a59_L

Στην έδρα του Παναιτωλικού δοκιμάζεται απόψε (21.30, Onsports, Nova) ο Ολυμπιακός, θέλοντας τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα

Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν το διπλό σε ένα γήπεδο όπου πέρσι άφησαν δύο βαθμούς οι οποίοι πάντως δεν τους στέρησαν κάτι στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο η περσινή κόντρα ανάμεσα στους δύο αντιπάλους είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Στην πρεμιέρα η ομάδα του Μίτσελ νίκησε εύκολα τη Νίκη Βόλου με 3-1 στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε ιδανικά τις επίσημες υποχρέωσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον αντίποδα, οι Αγρινιώτες έπαιξαν με τη… φωτιά στο Ηράκλειο και τελικά «κάηκαν», χάνοντας μετά από κάκιστη εμφάνιση με 0-1 από τον ΟΦΗ. Μάλιστα το συγκρότημα του Μάκη Χάβου δέχτηκε το τέρμα που κόστισε την ήττα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Οι γνωστοί απόντες

Με δύο αλλά γνωστές απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάκης Χάβος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει να πάρει η ομάδα του τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μπεχαράνο και ο Βιγιαφάνες, αλλά αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα έπαιζαν ούτως ή άλλως.

Αναλυτικά η αποστολή των «κυανοκίτρινων»:

Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Άλβες, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Κάπελ, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν και Μπρακάλι.

Δίχως Αφελάι, με Ντουρμάζ

Ο Μίτσελ προπόνησε την Παρασκευή (29/8) στο Ρέντη τους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για το Αγρίνιο, όπου όταν έφτασε γνώρισε την αποθέωση από φίλους της ομάδας. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας -αλλά και συχνά τραυματίας- Ιμπραΐμ Αφελάι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θα ντεμπουτάρει με τα ερυθρόλευκα ο Τζίμι Ντουρμάζ! Ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως και το πόσους Έλληνες θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα ο Ισπανός τεχνικός.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Πειραιά:

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα.

0e289be6aaba1ee559deb709ae768eb2_L

Η… Οδύσσεια της Καλλονής έφτασε στο τέλος της με την ολοκλήρωση των έργων στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης και έτσι δίνει το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία στη φυσική της έδρα, φιλοξενώντας τον Εργοτέλη.

Μεγάλος ο ενθουσιασμός στη Μυτιλήνη με την επιστροφή της ΑΕΛ Καλλονής στο σπίτι της. Με τα έργα να ολοκληρώνονται θα μπορεί να δίνει τα φετινά παιχνίδια της στο γήπεδό της και έτσι, ανεβαίνει επίπεδο συγκριτικά με την περυσινή σεζόν.

Ο πρώτος… φιλοξενούμενος είναι ο Εργοτέλης ο οποίος από την πλευρά του, θέλει να χαλάσει το πάρτι που αναμένεται να στηθεί, καθώς ο κόσμος είναι πολύ πιθανό να γεμίσει το γήπεδο για να δείξει τη στήριξή του στην ομάδα του νησιού.

Οι γηπεδούχοι, έκαναν θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς πέρασαν με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα του ΠΑΟΚ δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πλέον θέλει να πάρει και το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν.

Τα προβλήματα όμως δε λείπουν, καθώς εκτός αποστολής οι Ανρί Καμαρά και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς λόγω τραυματισμού καθώς και ο Μάρκος Μπαρέρα λόγω αποβολής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή της Καλλονής συμμετέχουν οι: Χογκ, Δαύκος, Χουάνμα, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μίνγκας, Πιπίνης, Κεϊτά, Αντέτζο, Καλτσάς, Κύπρου, Μπουρούς και Γιώργου.

Η ομάδα της Κρήτης μετά την ήττα της στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δίνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας αναμέτρηση και ελπίζει να έχει καλύτερη τύχη.

Ο Χουάν Φεράντο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, ενώ στα θετικά είναι ότι ήρθε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Φίντελεφ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή του Εργοτέλη που θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, απαρτίζεται από τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Ρέντζα, Τζανακάκη, Λυκογιάννη, Πίτσο, Καζναφέρη, Μπρούνο, Μπουρσέλη, Λεονάρντο, Κοζορώνη, Χαντί, Στράους, Άλαν, Γιουσούφ, Παμλίδη, Μέγι, Φίντελεφ και Σαϊνάτι.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected