Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Αυλαία στην πρώτη αγωνιστική με ντέρμπι “φωτιά”!

a62a8374a7ad61d8545c1e20fa881004_L«Βυσσινί» και «ερυθρόλευκοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο να πάρουν το πάνω χέρι για την είσοδο στους ομίλους του Κυπέλλου (Δευτέρα 1/9, 21.30 OTE SPORT 4/ Onsports)

Με φόντο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το… πάνω χέρι για την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου, ΑΕΛ και Ολυμπιακός Βόλου τίθενται αντιμέτωποι στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της διοργάνωσης. Το πρώτο μεταξύ τους ματς, που… κόβει τη Θεσσαλία στα δύο, διεξάγεται στο «Αλκαζάρ» το βράδυ της Δευτέρας (1/9), με τους Βοσνιάδη και Παντελή να έχουν ετοιμάσει τους δυο «μονομάχους» έχοντας καταστρώσει και τα πλάνα τους για την ενδεκάδα.

Έτοιμοι για το ντέρμπι

Οι «βυσσινί» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο Αλκαζάρ, όπου τη Δευτέρα (1/9, 21:30) θα υποδεχτεί τους Βολιώτες. Ο Αλέκος Βοσνιάδης κατέληξε στους 18 παίκτες για το παιχνίδι. Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Δεληζήσης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Τζούνιορ, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Δεινόπαπας, Σουάνης, Ανασστασάκος, Στεφανίδης, Περίκο και Μπαλογιάννης.

Με απουσίες στη Λάρισα

«Λαβωμένος» θα παραταχθεί στο «Αλκαζάρ» ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς δεν λείπουν οι «πονοκέφαλοι» για τον Νίκο Παντελή. Ο έμπειρος τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας χωρίς να υπολογίζει τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του προσεχούς αγώνα βρίσκονται οι Στάθης Ρόκας και Αλέξης Κασμερίδης, που «κουβαλούν» τιμωρίες λόγω καρτών από τη σεζόν 2013-14, ενώ απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Αλέξανδρου Ζέρη που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν έχει μπει ακόμη σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ημαθιώτης ρέφερι, Δημήτρης Καραντώνης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected