Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολυμπιακός – Τι ισχύει για τη μεταγραφή του Αβραάμ στην Τραμπζνοσπόρ

MESAΜόλις τελείωσε το ματς με την Νίκη Βόλου, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη μεταγραφή, γιατί κατάλαβε ότι ο Μίτσελ δεν τον έχει στα σχέδια του και από τότε  άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Βορειοελλαδίτη παίκτη.

ADVERTISEMENT

Ο διεθνής αμυντικός   μετά τον καταραμένο τραυματισμό του με την Εθνική, έκανε φέτος πολύ καλή προετοιμασία, αποθεραπεύτηκε πλήρως και μετά την παραχώρηση του Μανωλά πίστεψε ότι θα κερδίσει θέση βασικού. Είδε όμως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ότι ο Μίτσελ για δικούς του λόγους προτιμά τον συμπατριώτη του Μποτία και ο Αβραάμ μπήκε στον αγώνα μόνο μετά τον τραυματισμό του. Τα νεύρα ήταν …τσατάλια, γι αυτό και ο ήρεμος κατά τ άλλα Αβραάμ  ήρθε στα χέρια με τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Νηκιτσιώτη, ο οποίος βέβαια τον έβρισε και δεν τον σεβάστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με το τέλος του ματς,  πήγε στην σουίτα του προέδρου και ζήτησε μεταγραφή, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε να τον μεταπείσει,  γιατί γνώριζε ότι και πέρυσι ο Μίτσελ ξεκίνησε με βασικό τον Μετζανί και μετά προώθησε τον Μανωλά στην ενδεκάδα. Στο ματς με τον Παναιτωλικό όμως ο Παπαδόπουλος ήταν πάλι εκτός και έδωσε εντολή στον μάνατζερ του να προχωρήσει την μεταγραφή του στην Τουρκία.

Για να αποδίδουμε λοιπόν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι λοιπόν, ο Παπαδόπουλος δεν είναι περίπτωση Σάμαρη, Μανωλά που πουλήθηκαν για να μπουν πολλά εκατομμύρια στο ταμείο του Ολυμπιακού. Και ο Χολέμπας ήταν ξεχωριστή περίπτωση, αφού ο Μίτσελ δεν τον ήθελε λόγω πολλαπλών πειθαρχικών παραπτωμάτων , τόσο στην προπόνηση, όσο και στην ζωή του έξω από το γήπεδο.

Γι αυτό άλλωστε και οι Χολέμπας, Παπαδόπουλος φεύγουν με λίγα χρήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει πρόταση  2.250.000 ευρώ της Μπεσίκτας. Φέτος έφυγε για τη Ρόμα, αντί μόλις 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Άλλες λοιπόν οι μεταγραφές των Μανωλά, Σάμαρη, κι άλλες των Παπαδόπουλου, Χολέμπας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected