Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Όλες οι μεταγραφές του τελευταίου 24ωρου

Πανιώνιος – Κοντά σε Κόμνο : Μια «ανάσα» από μια ακόμη προσθήκη στα μετόπισθεν φαίνεται πως βρίσκεται ο Πανιώνιος καθώς οι «κυανέρυθροι» φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Δημήτρη Κόμνο που ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, ο νεαρός μπακ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους Θεσσαλούς ζητώντας να μείνει ελεύθερος και όλα δείχνουν πως το θέμα θα τελειώσει εντός των προσεχών ημερών.

Παναιτωλικός – Απέκτησε ΜορένοΔυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με τον δανεισμό του Ερίκ Μορένο από την Μπράγκα και την Τρίτη ήρθε η επισημοποίηση.

ΠΑΣ Γιάννινα – Φόνσι και Ναδάλες στο φινάλε : Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορά για έναν χρόνο ο Ντάβιντ Λόπεζ Ναδάλες, καθώς επισημοποιήθηκε η απόκτησή του. Ο Ισπανός χαφ δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ και ικανοποίησε τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος άναψε το «πράσινο» φως για να ενταχθεί στο ρόστερ. Και το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και επίσημα.

Συμμετέχοντας σχεδόν μια εβδομάδα στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νταβίντ Λόπες Ναδάλες ή Φόνσι, κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις «εξετάσεις» και να πείσει τον Γιάννη Πετράκη πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

SKODA Ξάνθη – Δικός της ο Κλέιτον : Την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον ανακοίνωσε και επίσημα η Ξάνθη το πρωί της Τρίτης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια, όπου αγωνίστηκε στην Καϊσέρισπορ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αν και το πέρασμά του από την Κροατία δεν ήταν επιτυχημένο.

44961daeb0df3c8b32b864955203a932_L

Εργοτέλης – Παίρνει ΒλαχοδήμοΟι δυο ήττες του Εργοτέλη σε ισάριθμες αγωνιστικές οδήγησαν μεν τη διοίκηση στην απομάκρυνση του Χουάν Φεράντο, αλλά και σε κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας λίγο πριν εκπνεύσει η σχετική διορία. Έτσι, μετά την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου, οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Κέρκυρα – Δάνεισε ΑρμένηΗ πορεία του Χρήστου Αρμένη προς τον Πύργο ήταν γνωστή ήδη, καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου και ο Πανηλειακός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Έτσι, τίποτα δεν χάλασε στο deal της Κέρκυρας με την ομάδα της Ηλείας και οι ιθύνοντες των Φαιάκων ανακοίνωσαν την Δευτέρα (1/9) τον δανεισμό του.

Ολυμπιακός – Τέλος ο Σαβιόλα, δανεικός ο Γιαταμπαρέ στο…παρά πέντε : Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποχωρεί από το λιμάνι το φετινό καλοκαίρι. Η φημολογία που ήθελε τον Χαβιέρ Σαβιόλα να φεύγει από τους «ερυθρόλευκους», για να πάει εκτός απροόπτου στη Βερόνα, επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν επίσημα πως λύθηκε η συνεργασία με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες στο λιμάνι για τη συνύπαρξή τους σε αυτό τον ένα χρόνο παρουσίας του.

d7db1154447c240c7d3edd9551a66692_L

Ολυμπιακός και Ατρόμητος ήταν από το πρωί σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Κώστα Γιαννούλη, με τις δυο ομάδες να συμφωνούν σε όλα στη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που απέμενε για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ, ήταν η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των «ερυθρόλευκων». Αυτή ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας (01/09), χωρίς πάντως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο Έλληνας άσος.

Αντίθετη διαδρομή από τον Κώστα Γιαννούλη ακολούθησε ο Σαμπού Γιαταμπαρέ που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος άσος από το Μάλι δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Μίτσελ για τη φετινή σεζόν και προτιμήθηκε να παραχωρηθεί στη γαλλική Γκινγκάμπ.

ΠΑΟΚ – Χωρίς μεταγραφή παρά τις προσδοκίες : Άδειασε η κλεψύδρα και ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από στόχους. Ή για την ακρίβεια αστόχησε στον προγραμματισμό παρότι υπήρχε η διαρροή για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής έπειτα από το κράξιμο για μεταγραφές. Εντέλει έγινε μόλις μία, αυτή του Παπαδόπουλου, ενώ άλλες δεν προχώρησαν είτε επειδή τα λεφτά ήταν πολλά (σ.σ. Κριστιάν) είτε επειδή δεν υπήρξε συμφωνία με τις ομάδες των παικτών.

Λεβαδειακός – Δάνεισε ΘέοΗ συμφωνία του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον δανεισμό του Γιώργου Θέου θεωρούταν δεδομένη και απέμεναν μόνο τα τυπικά ώστε να γνωστοποιηθεί κι επίσημα. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) οι διοικούντες την βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, που την σεζόν 2013-14 φορούσε τη φανέλα του Φωκικού μετρώντας 22 συμμετοχές και 3 γκολ.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected