Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Η αντίπαλος των ομάδων μας πήρε το Σούπερ Καπ!

Ο Οπούντιος Μαρτίνου κατέκτησε σήμερα τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Φθιώτιδα! Το Λοκρικό συγκρότημα νίκησε για τον θεσμό του Σούπερ Καπ, στο γήπεδο «Ν. Σαφάκας» της Ανθήλης, την Ένωση 2010 με σκορ 5-1 και κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο, παρουσία 300 περίπου θεατών.

su2Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου, η οποία καλείται φέτος να παίξει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν καλύτερη, ποιο έτοιμη και περισσότερο ουσιαστική στην επίθεση, έχοντας σε καλή μέρα τον 23χρονο Βαγγέλη Νικολόπουλο που πέτυχε χατ τρικ.

Από την άλλη το συγκρότημα του Σπύρου Κουκούλη που παρουσιάζεται φέτος ριζικά ανανεωμένο ειδικά στο α΄ μέρος στάθηκε πολύ καλά δείχνοντας ότι στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Να σημειώσουμε ότι στο τελευταίο 10λεπτο αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Γ. Γιώτης, ενώ ο Ξηρομερίτης αγωνιζόταν με ενοχλήσεις.

Αξίζει να τονίσουμε ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές γιατί δεν είχαν εκδοθεί έγκαιρα τα δελτία τους (Καπός, Πέππας – Μ. Μπουγιώτας, Αδάμ).

Το Μαρτίνο άμοιξε το σκοε μόλις στο 7′. Ο Μπαρκώσης σέντραρε από αριστερά και ο Στυλιανός με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ισοφάριση για την Ένωση ήρθε στο 25′, όταν ο Α. Μπουγιώτας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τσέλλος έδιωξε με κεφαλιά προ του Κ. Αρβανίτη, με τον επερχόμενο Ρούσκα να σουτάρει ευθύβολα γράφοντας το 1-1.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι Λοκροί πήραν πάλι προβάδισμα στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ε. Νικολόπουλου (ανατροπή Σπυριδάκη από τον Λυτάκη).

Το 3-1 έκανε ο νεοεισελθών Μαλέρδος στο 67′ με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά. Στο 73′ ο Ε. Νικολόπουλος με προσωπκή ενέργεια και άψογο πλασέ νίκησε τον εξελθόντα Κοντογεώργο, με τον ίδιο παίκτη, δύο λεπτά αργότερα, να αξιοποιεί τη σέντρα του Μπαρκώση και με κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Καντού (43′), ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Καντού (10′), Στυλιανό (42′, 58′) και η ομάδα της Δυτικής Φθιώτιδας με τον Α. Μπουγιώτα (53′). Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Τζοβάρα (Στέλιος Καραγιάννης-Μάριος Κατσόγιαννος).
Κίτρινες: Μιμηγιάννης (30′) – Λυτάκης (45′), Ξηρομερίτης (51′), Πάνος (64′). 4ος διαιτητής ήταν ο Γιάννης Σωσώνης.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Μιμηγιάννης (59′ Γκριτζάπης), Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Ε. Νικολόπουλος, Βλάχος, Καντού (74′ Δουδούμης), Κλωτσοτήρας (63′ Μαλέρδος), Στυλιανός.

Ένωση 2010 (Σπύρος Κουκούλης): Κοντογεώργος, Ν. Αρβανίτης (76′ Κυρίτσης), Ν. Λάππας, Κ. Αρβανίτης, Ξηρομερίτης, Λυτάκης, Πάνος, Παπανάγνος, Γ. Ρούσκας (54′ Καλιακούδας), Ι. Λάππας, Α. Μπουγιώτας (71′ Γ. Γιώτης).

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected