Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Skoda Ξάνθη – Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ (0-0) Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του Βασιλακάκη

b69cd256609ed3e386fc836d69a1b36c_LΜε το ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Skoda Ξάνθης με την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ στα Πηγάδια.

Ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ πριν την έναρξη του φιλικού, εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας, απέμεινε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου.

Σε… ρηχά νερά κινήθηκε το πρώτο μέρος, με τους Θρακιώτες να απειλούν πρώτοι στο 15’ με την κεφαλιά του Λισγάρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα, ο Μπαξεβανίδης έδιωξε σε κόρνερ την μπαλιά του Τομ.

Στο δεύτερο δοκάρι, ο Σεντούρκ απείλησε στο 49’ με απ’ ευθείας φάουλ, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε, κάτι που έκανε και στο 68’ στο σουτ του Μοσορό, ενώ στο 75’ ο Ολιβέιρα, έπειτα από ωραία ενέργεια, δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Η Skoda Ξάνθη είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 80’ με τον Σολτάνι, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Ολιβέιρα σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ράνος δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους αμυντικούς να διώχνουν.

Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος (46’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (46’ Μπέρτος), Κομεσίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Ομπόντο, Βασιλακάκης (46’ Κολλαράς), Λουσέρο (46’ Ολιβέιρα), Σολτάνι, Μπαρέττας (61’ Λαζαρίδης), Καπετάνος (46’ Ράνος).

Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ: Ουφούκ Τζεϊλάν, Ριζβάν Σαχίν (65’ Ουγούρ Ουκάρ), Τσαν Αράτ (60’ Γιαλτσίν Αϊχάν), Γκεντσέρ Τσανσέβ, Ουρχάν Τασντελέν (72’ Ορχάν Ακ), Μουράτ Ακίν (60’ Αρπασλάρ Ερδέμ), Μαχμούτ Τεκντεμίρ (46’ Μοσορό), Σεντάτ Αγκτσάι, Ταϊφούν Πεκτούρκ, Τομ (72’ Τσιχάν Γιλντίζ), Σεμίχ Σεντούρκ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected