Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Παιχνίδι με Mundobasket και προκριματικά

carrusel2_mundobasketΑρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, καθώς συνεχίζονται τα προκριματικά του EURO 2016 με τη διεξαγωγή οκτώ αγώνων, με τους οποίους μάλιστα ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική. Το Mundobasket, παράλληλα, μπαίνει στην τελική του ευθεία και σήμερα έχουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά, Τουρκία – Λιθουανία και Σλοβενία – ΗΠΑ.

Κερδίζει η Ολλανδία

Πρώτη πρόταση από τους σημερινούς αγώνες το «Διπλό» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Τσεχία – Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Εμφανώς αποδυναμωμένη, σε σχέση με την εξαιρετική ομάδα της περασμένης δεκαετίας, θα ξεκινήσει το «ταξίδι» της στα προκριματικά του EURO 2016 η Τσεχία. Οι Τσέχοι δεν είχαν καταφέρει να προκριθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, «τρέχοντας» σερί 4-3-3 στα προκριματικά και καταλαμβάνοντας την 3η θέση του ομίλου τους, πίσω από τις Ιταλία και Δανία. Η Ολλανδία από την πλευρά της, ξεκινάει σήμερα μία νέα εποχή, έχοντας στην άκρη του πάγκου της τον Γκους Χίντινκ. Ο Χίντινκ θα ντεμπουτάρει στη δεύτερη θητεία του στους «οράνιε», με το καθήκον να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν οι Ολλανδοί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Χίντινκ δε θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει σήμερα ένα ολοκληρωμένο «παζλ», καθώς υπάρχουν σημαντικότατες απουσίες, όπως αυτές των Ρόμπεν, Χούντελααρ και Φαν ντερ Φάαρτ, ωστόσο οι «οράνιε» έχουν την ποιότητα να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο αποψινό ματς.

Δε χάνει το Αζερμπαϊτζάν

Συνεχίζουμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.80 στον αγώνα Αζερμπαϊτζάν – Βουλγαρία, επίσης για την προκριματική φάση του EURO. Στις τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε το 2014 το Αζερμπαϊτζάν σημείωσε μόλις μία νίκη κόντρα στις Φιλιππίνες με 1-0 στις 5 Μαρτίου. Έκτοτε μέτρησε μία ισοπαλία (0-0 κόντρα στο Ουζμπεκιστάν) και υπέστη δύο ήττες (2-0 από τις ΗΠΑ και 4-0 από τη Ρωσία). Από την άλλη πλευρά, πλήγμα αποτελεί για το συγκρότημα του Λούμποσλαβ Πένεβ ο τραυματισμός του αρχηγού Ποπόβ στην προπόνηση της Παρασκευής. Μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του ο 28χρονος μέσος υπέστη κάταγμα του δεξιού ζυγωματικού τόξου, κάτι που τον ανάγκασε να υποβληθεί χθες (08/09) σε επέμβαση σε νοσοκομείο της Σόφιας. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο και περιμένουμε το Αζερμπαϊτζάν να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Over στο Όλντερσοτ

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85 στο ματς Όλντερσοτ – Γουόκινγκ στο πλαίσιο της αγγλικής Κόνφερενς. Φρένο στο θετικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε, έβαλε η Όλντερσοτ η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Χάλιφαξ, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. επέστρεψε έτσι στις ήττες μετά από τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές όπου μετρούσε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Παράλληλα αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δέχεται γκολ. Αήττητη συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Γουόκινγκ, η οποία μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Λίνκολν πετυχαίνοντας την τρίτη της συνεχόμενη νίκη η οποία και συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ μέχρι στιγμής έχει πετύχει 13 τέρματα, έχει δεχθεί πέντε και σήμερα περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πολλοί οι 25 πόντοι για τη Σλοβενία

Περνάμε στο Mundobasket 2014 με την πρώτη μας επιλογή να είναι το χάντικαπ των +25 πόντων της Σλοβενίας σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι της κόντρα στις ΗΠΑ. Σε φιλικό προετοιμασίας οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά και οι ΗΠΑ είχαν επικρατήσει 101-71. Διαφορετικό παιχνίδι απόψε με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση και την διεκδίκηση μεταλλίων. Στο πρώτο λοιπόν, ουσιαστικά, δυνατό τεστ των ΗΠΑ επιλέγουμε τη Σλοβενία που δίνεται με μεγάλο πλεονέκτημα 25 πόντων. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι μετράει το μυαλό και σε αυτόν τον τομέα διαφέρουν πολύ οι Σλοβένοι. Η Σλοβενία, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες αντιπάλους των ΗΠΑ, μπορεί να ανταπεξέλθει στα ξέσπασμα των Αμερικανών ελαττώνοντας το ρυθμό. Ο Ντράγκιτς ξέρει ακριβώς τι να κάνει σε κάθε σημείο του αγώνα και θα οδηγήσει την ομάδα του. Οι Αμερικάνοι θα προσπαθήσουν να βάλουν την μπάλα στη ρακέτα όπου υπερέχουν καθαρά επί των Σλοβένων. Αν και θα γίνουν πολύ επικίνδυνοι εκεί, τα πολλά double-team θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα. Η Σλοβενία μπορεί να μείνει σχετικά κοντά λοιπόν και η επιλογή είναι Σλοβενία +25.

Μπορεί την έκπληξη η Τουρκία

Δεύτερη επιλογή από το Mundobasket είναι η νίκη της Τουρκίας κόντρα στη Λιθουανία σε απόδοση 3.15. Η Λιθουανία δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι σήμερα λόγω της απουσίας του βασικού πλέι-μέικερ της ομάδας Μάντας Καλνιέτις, που έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι της να μην οργανώνεται όπως θα έπρεπε. Η Τουρκία έχει… άστρο και έχει ήδη ξεπεράσει τις πραγματικές δυνατότητές της. Όλα τα λεφτά… στο παιχνίδι της είναι η άμυνα. Πίεση σκληρή σε όλο το γήπεδο όταν ο προπονητής το ζητήσει όπως ακριβώς κάνουν και οι ομάδες του Αταμάν τα τελευταία χρόνια. Η Τουρκία δίνεται και σήμερα outsider στον αγώνα με βάση τη γενικότερη ποιότητα των δυο αντιπάλων. Φυσικά είναι πιο καλή ομάδα η Λιθουανία αλλά εδώ που έφτασαν οι πιθανότητες στην πραγματικότητα μοιρασμένες. Με την ψυχολογία στα ύψη και σιγουριά στο παιχνίδι τους οι Τούρκοι μπορούν και σήμερα να κάνουν τη ζημιά. Ένα επιπλέον θετικό σήμερα για την Τουρκία είναι τα ψηλά κορμιά που έχουν για να αντιμετωπίσουν το «θηρίο» που λέγεται Βαλαντσιούνας. Ο Ασίκ μπορεί να τον περιορίσει κουράζοντάς τον. Επιλογή λοιπόν η νίκη της Τουρκίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected