Εθνικές Ομάδες

Γιώργος Σαρρής : “Θα πει το ναι ο Καραγκούνης”

51485faa6c720cc8ad81ccf4c74e90c0_LΑισιόδοξος ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα δεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ και του Ρανιέρι για να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισήμανε πως ο Ρανιέρι είναι ενήμερος για την «ανοικτή» αυτή πρόταση στον «τυπάρα» από την πρώτη στιγμή της ανάληψής της τεχνικής ηγεσίας. Παράλληλα, σχολίασε την εμφάνιση της Εθνικής στο ματς με τη Ρουμανία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει άμεση βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή

Για το τι συμβαίνει με τον Καραγκούνη: «Από τη Βραζιλία όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την Εθνική του έκανα πρόταση πως όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο θα υπάρχει μια θέση. Αυτό το ξανασυζητήσαμε με τον Γιώργο στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και του είπα ότι η πρόταση ισχύει. Αυτό δεν το σκέφτηκε, ούτε το ζήτησε ο κ. Ρανιέρι. Εγώ όταν ήρθε ο κ. Ρανιέρι του είπα ότι έχω κάνει ανοικτή πρόταση στον Γιώργο και η απάντησή του ήταν πως θα είναι χαρά του να συνεργαστεί με τον Καραγκούνη. Από τις πρώτες συζητήσεις με το Ρανιέρι του το έχουμε πει και είναι σύμφωνος ότι όταν ο Γιώργος σταματήσει θα υπάρχει μια θέση σε όλο το τιμ των Εθνικών ομάδων και όχι μόνο στην Ανδρών.

Δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Φύσσα και τον κ. Βώκολο. Ο ρόλος του Γιώργου θα καθοριστεί όταν μας πει το «ναι». Έχουμε κάνει μια πρόταση για ένα πόστο αλλά επιτρέψτε μου να το κρατήσω μυστικό. Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος δεν βρει πρόταση που θα τον ικανοποιεί πιστεύω ότι θα είναι θετική η απάντησή του».

Για τα όσα ακούγονται περί των συνεργατών του Ρανιέρι και της απουσίας ενός Έλληνα από το επιτελείο του: «Όντως ο κ. Ρανιέρι ήθελε τους δικούς ανθρώπους δίπλα του».

Για το εάν προβληματίστηκε από την εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στη Ρουμανία: «Ο κ. Ρανιέρι μας είχε ενημερώσει και είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του για το αν η ομάδα είναι έτοιμη… Μας είχε πει ότι η ομάδα δεν είναι καλή από άποψη φυσικής κατάστασης κάτι που είχε φανεί από τις εξετάσεις που είχαν κάνει οι παίκτες».

Για το αν θα περάσει η Εθνική: «Ο κ. Ρανιέρι μας λέει ότι η Εθνική θα περάσει και θα περάσει και πρώτη».

Γιατί δεν έδωσε φιλικό η Εθνική: «Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να σας απαντήσω. Υπήρχαν σημάδια κόπωσης στην ομάδα φανταστείτε να είχε δώσει και ένα παιχνίδι ακόμη. Ήταν επιλογή του προπονητή».

Για το εάν ανησυχεί: «Δεν έχω ανησυχία. Ο κ. Ρανιέρι είναι πολύ έμπειρος. Τα παιδία θα πάρουν παιχνίδια και στη Φινλανδία θα δείτε μια άλλη Εθνική. Εξάλλου δείτε και τα άλλα παιχνίδια στα οποία έγιναν πολλές εκπλήξεις».

Για το θέμα της τιμωρίας του Σάντος: «Η ομοσπονδία ενημέρωσε άμεσα την πλευρά του κ. Σάντος. Τι έγινε και υπήρξε αυτό το μπέρδεμα και δεν έφτασε έγκαιρα στα αυτιά του δεν γνωρίζω. Αλλά εμείς άμεσα είχαμε ενημερώσει τα άτομα που πάντα ενημερώναμε».

Για την εισαγγελική έρευνα Κορέα: «Δεν έχω ενημέρωση. Θα καταθέσω το υπόμνημα τη Δευτέρα. Πιστεύω τότε θα το κάνουν και οι υπόλοιποι αφού είναι η τελευταία ημέρα. Όμως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected