Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Ανακοίνωση για τους φιλάθλους ενόψει ΠΑΟΚ

afisa_filippos_paokΗ Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου στις 17.00 θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο των δύο ομάδων τα εξής :

1. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ.

2. Η είσοδος για παιδιά εως 10 ετών είναι δωρεάν.

3. Οι κάρτες διαρκείας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ των κατηγοριών SILVER και GOLD ισχύουν και για τον αγώνα αυτόν. Μ” άλλα λόγια, οι κάτοχοί τους εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

4. Οι εν λόγω κάρτες διαρκείας θα διατίθενται σε ειδικό stand στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα με την αγορά μιας εξ αυτών να παρακολουθήσουν και τον ιστορικό αυτόν φιλικό αγώνα, αλλά και όλη την πορεία της ομάδας μας στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και στις 2 πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας στην εξαιρετική τιμή των 40 ευρώ.

5. Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα (όπως επίσης και εισιτηρίων διαρκείας) γίνεται από το κατάστημα OXETTE (Βενιζέλου 7, Βέροια, τηλ. 2331060977)

6. Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού να παρακολουθήσει τον αγώνα-γιορτή της ομάδας μας με την ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ και με την βροντερή παρουσία του να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα μας και στο αξιομνημόνευτο έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected