Κατηγορίες
Super League 1 - Διάφορα

Cafe “Draw” – Δείτε το pre game των αγώνων της Super League

Το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) σας προσφέρει σήμερα το pre game των τριών αναμετρήσεων που θα παρακολουθήσετε, στον εξαιρετικά άνετο χώρο που έχουμε δημιουργήσει για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο. Βέροια, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν σήμερα τον τρίτο κατά σειρά αγώνα τους στο πρωτάθλημα και το Cafe “Draw” θα βρίσκεται στις…επάλξεις για να σας υποδεχτεί!

ec50a8d43b99208bb71b4d9aa647f124_L

Πολύ καλό ξεκίνημα έχουν πραγματοποιήσει φέτος Βέροια και Κέρκυρα και η αναμέτρησή τους που ανοίγει στις 16:00 την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η Βέροια θέλει να πετύχει το τρία στα τρία, με τον Χοσέ Γκρανέρο να έχει στη διάθεσή του και τον Μπεν. Ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας του Βορρά» την περασμένη σεζόν είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να δώσει πιο επιθετικό χαρακτήρα στο παιχνίδι της. Σιγά-σιγά ενσωματώνονται και οι αρκετοί νέοι παίκτες της ομάδας και στόχος είναι η νίκη.

Η αποστολή της Βέροιας

Καντιμοίρης, Χίναρντ Τόρες, Καταλά, Κάλι, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Βάθκεθ Μπαρδέρα, Κατίδης, Ντουμιτρου Καρντόσο, Παυλίδης, Μοχάμεντ Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης και Καμπόρα.

Αήττητη είναι η Κέρκυρα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, όπου έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις που γέμισαν αισιοδοξία κόσμο και τεχνική ηγεσία. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ στην αποστολή για τη Βέροια συμπεριέλαβε 22 παίκτες, με την τελική επιλογή της 18άδας να γίνεται λίγο πριν τη σέντρα.

Η αποστολή της Κέρκυρας

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόσο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Μπεν Σερφά, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ομπράντοβιτς, Ρόχας, Μπόρχα Σάντσες, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Βλάχος, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κανακούδης, Κόντος και Μαραγκός.

def295844be95dcd8e7979efb73251ef_L

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στην Τούμπα (18.15, Onsports, Novasports) και ψάχνει το δεύτερό του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι νεοφώτιστοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη

Η είδηση που έχει επισκιάσει την αναμέτρηση είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό του «Δικέφαλου του Βορρά» Κλάους Αθανασιάδη ο οποίος θα παραμείνει για άλλα τέσσερα χρόνια κάτοικος Τούμπας, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα!

Ο διεθνής στράικερ θέλει να συνδυάσει την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με γκολ και αυτό θα προσπαθήσει, ενώ ο αγώνας της Τούμπας θα μπορούσε να έχει χαρακτήρα γιορτής, αν δεν διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των «ασπρόμαυρων».

Χωρίς έξι, αλλά με ψυχολογία

Δίχως τους Κίτσιου, Μαντούρο, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα, Σαββίδη και Δεληγιαννίδη θα παραταχτεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Νίκη Βόλου, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέρει πολύ καλά ότι η παραμονή του Κλάους στον ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη… Ο έμπειρος τεχνικός δεν έβγαλε αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» αλλά αναμένεται να κατεβάσει ένα αρκετά επιθετικό σχήμα, θέλοντας εκτός από τη νίκη, να προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές του και καλό θέαμα.

Δύο απουσίες

Όσες και οι ήττες μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν είναι οι απουσίες της Νίκης Βόλου ενόψει του ματς της Τούμπας. Ο κορυφαίος στράικερ της ομάδας, Τζιώρας έμεινε εκτός λόγω προβλήματος, ενώ δεν συμμετέχει στην αποστολή ούτε ο Νικλητσιώτης. Ο Γουίλιαμ Βλουτ ελπίζει στην έκπληξη, καθώς το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολο για τους νεοφώτιστους οι οποίοι θα πρέπει να βρουν βαθμούς εκτός προγράμματος, αν δεν θέλουν να κυνηγούν από νωρίς στη μάχη της παραμονής.

Η αποστολή της Νίκης: Ταμπάκης, Ταΐρης, Μαχλελής, Ίβενς, Λάουξ, Μαρινάκης, Καρασαλίδης, Μέτσε, Σταμπολζίεφ, Κορέτα, Κυζιρίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης, Σωτηράκος, Ροτζέριο, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης.

f9f1d0643e5d6aee27692d4180451cbd_L

Τον ΟΦΗ υποδέχεται στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός, με το μυαλό να βρίσκεται στην πρεμιέρα του Champions League και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει τεστ ετοιμότητας για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και ο Μίτσελ θα δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Μποτία και Σιόβα για να μην τους κουράσει, ενώ ο Μανιάτης συνεχίζει τον αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την Τρίτη. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Μήτρογλου, επιστρέφοντας μετά από αρκετούς μήνες στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο.

Μια βελτιωμένη απόδοση περιμένει ο Τζενάρο Γκατούζο από τον ΟΦΗ στο Φάληρο, καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, η εικόνα των Κρητικών παρουσίασε προβλήματα. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο περιμένει σημάδια αντίδρασης από τους παίκτες του. Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς οι Μιλιάζες, Αρτόλα, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Δαμιανάκης και Ραζάκ είναι τραυματίες.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Λόρια, Στάθης, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μέιτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Τζορτζ, Φερούζ, Ροβίθης και Κουτσιανικούλης.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected