Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Άτλας Ζερβοχωρίου 1-1

Μοιρασιά στο γήπεδο της Μελίκης, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής για τη σεζόν 2014/2015. Φίλιππος και Άτλας Ζερβοχωρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, σε μία αναμέτρηση που είχε δύο όψεις, μία για κάθε ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, απέκτησαν την κατοχή της μπάλας και μετουσίωσαν την υπεροχή τους πετυχαίνοντας πρώτοι γκολ στο 22′. Ωστόσο, οι “κυανόλευκοι” απάντησαν αμέσως και έφεραν το ματς στα ίσια. Οι παίκτες του Αντώνη Δακόπουλου μπήκαν νωθρά στο δεύτερο μέρος, δεν απείλησαν την εστία του Γαϊτανίδη (μόλις μία ευκαιρία με το τετ-α-τετ του Πιτσάβα) εντούτοις απειλήθηκαν σοβαρά στο 79′ σε νέα εκτέλεση φάουλ του Κώστα Παπαδόπουλου που βρήκε στο δοκάρι.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο 22′, όταν μετά από κόρνερ του Λουμάνι, ο Χρήστος Μπρέγκου εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που επικράτησε στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με πλασέ νίκησε τον Γαϊτανίδη.

Η χαρά όμως για τους παίκτες του Αντώνη Δακόπουλου δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 28′ ο Άτλας ισοφάρισε. Ο “μετρ” των εκτελέσεων φάουλ Κώστας Παπαδόπουλος σημάδεψε σωστά από τα 25 μέτρα και αφού η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Στυλίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

δείτε το βίντεο από το γκολ του Άτλα, όπως μας το έστειλε φίλος αναγνώστης

Από το σημείο εκείνο, κυριάρχησε η δύναμη στα μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών και η προσπάθεια από τις δύο ομάδες να επιβάλλει τον ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη συνοχή τους στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” μπλόκαραν σωστά τα ατού των αντιπάλων και πήραν την πολύτιμη ισοπαλία, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Το ρεπορτάζ της αναμέτρησης αλλά και οι ανάλυση των αγώνων του Άτλα Ζερβοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe-bar “Relax” (Κεντρικής 141) στη Βέροια.

relax

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αναστασίου, στο παρθενικό του ματς μετά την “μεταγραφή” του από την ΕΠΣ Λάρισας.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Στυλίδης, Σίμος, Μουρατίδης, Κακαγιάννης, Καραγκιζόπουλος, Μπρέγκου, Μπούφι, Τεγούσης, Ανδρίτσος (46′ Νεστορόπουλος), Λουμάνι, Πιτσάβας (75′ Μπιτόπουλος).

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Μπάμπος (12′ λ.τ. Τροχίδης), Αλμαλιώτης Τ., Καραβασίλης, Διαμαντίδης, Ξανθόπουλος (78′ Κρουσταλάς), Σπυριδωνίδης (67′ Σιδηρόπουλος), Τζίμος Α., Ισλαμίδης, Αλμαλιώτης Ν., Παπαδόπουλος Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected