Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ (51-74) Δηλώσεις και φωτορεπορτάζ

Κώστας Βοργιαζίδης (Δήμαρχος Βέροιας) : «Η «Πρωτοβουλία για το παιδί» είναι ένα σύλλογος που δρα συμπληρωματικά στο κοινωνικό κομμάτι της πόλης μας. Από την πλευρά του ο Δήμος Βέροιας συμπαραστέκεται στο μέγιστο δυνατό. Όσο αφορά το αθλητικό κομμάτι εύχομαι στον Φίλιππο να κάνει μια πετυχημένη πορεία και την φετινή χρονιά και βέβαια εύχομαι στον ΠΑΟΚ να «φτερουγίσει» και πάλι στην κορυφή όπως τα καλά παλιά χρόνια.»

Παύλος Παυλίδης (τέως πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας) : «Χαίρομαι που βρίσκομαι απόψε εδώ σ’ αυτή τη γιορτή του μπάσκετ ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχω στην καρδιά μου τον Φίλιππο Βέροιας και τον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, χαίρομαι για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει τόσο το σωματείο του Φιλίππου όσο και η «Πρωτοβουλία για το παιδί». Είναι πάρα πολύ καλό να ενώνουμε τον αθλητισμό με τέτοιες δράσεις και όταν ενωνόμαστε μπορούμε να πετύχουμε πολλά.»

Τέλης Σιδηρόπουλος (πρόεδρος Πρωτοβουλία για το παιδί) : «Σήμερα στην πόλη μας φιλοξενούμε ένα μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που έχει μεγάλη συμβολική σημασία για εμάς. Ο Φίλιππος Βέροιας και η «Πρωτοβουλία για το παιδί» αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αλληλοβοηθηθούν. Είναι μεγάλη η τιμή που μας έκανε ο ΠΑΟΚ που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκε ο αίτημα μας να έρθει στην πόλη της Βέροιας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τα οφέλη από αυτή την εκδήλωση η πόλη ο ΠΑΟΚ και ο Φίλιππος είναι τα εξής: πρώτα απ’ όλα Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι έχει κοινωνικό πρόσωπο κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό στις ημέρες μας. Αυτό ελπίζω να συνεχιστεί και να έχουμε μια περαιτέρω σχέση με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο θετικό είναι ότι βλέπουμε στο γήπεδο ανθρώπους που δεν είναι καθαρά μπασκετόφιλοι. Ελπίζω να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε για το όφελος του Βεροιώτικου αθλητισμού. Και το τρίτο και σημαντικότερο είναι ότι βλέπουμε μικρά παιδιά να εντάσσονται στην οικογένεια του μπάσκετ.»

Σούλης Μαρκόπουλος : «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμη. Ο κόσμος μας πρέπει να έχει υπομονή. Είναι μια καινούργια ομάδα κα ώσπου να βρει τα «πατήματα» μέσα στο γήπεδο θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά.»

Δημήτρης Γκίμας : «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Έχουμε πολλά πράγματα να εντάξουμε στο παιχνίδι μας από εδώ και πέρα. Μας περιμένει ένας μήνας σκληρής δουλειάς. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι παίκτες μου, τον τρόπο συμπεριφοράς και πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πάρα πολύ. Παίζει πάρα πολύ καλά στην άμυνα και τον διακρίνει η σοβαρότητα. Δεν αποσπάστηκε η συγκέντρωση του, ούτε χαλάρωσε, παρόλο που έπαιζε με μια ομάδα υποδεέστερη του και όταν αυτό συμβαίνει σε ένα φιλικό φανταστείτε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Το προπονητικό team νομίζω ότι είναι εγγύηση για την καλή πορεία που θα κάνει ο ΠΑΟΚ»

Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected