Football League

Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος (2-0) Αρκετά βελτιωμένη η ομάδα του Τζημογιάννη

Χωρίς τίτλοΚαλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας έδειξε ο Παναιγιάλειος στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (17/09) με τη Ζάκυνθο που έγινε στο Αίγιο. Οι «μελανόλευκοι» παρουσία περίπου 250 οπαδών επικράτησαν 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Πόνσε (με σουτ στο 7′) και Σεχολάρι (έπειτα από ασίστ του Μίλιεβιτς στο 55′).

Βασικοί αγωνίστηκαν οι Πόνσε, Μίλιεβιτς, Ουρτάδο, Σεχολάρι και έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι και στο σκοράρισμα. Μάλιστα, ο Μίλιεβιτς ήταν ο δημιουργός και των δύο τερμάτων. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουν μία πιο ευρεία νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 1′ με τον Σταυριανό να νικά στο τετ α τετ τον Λέκκα και να σώζει την εστία του σε σουτ του Βαρέλα στο 11′ και το 22′. Το ίδιο έκανε και ο Μπαλτιμάς στο 76′ σε προσπάθεια του Παπαδημητρίου.

Παναιγιάλειος (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Μπουτζίκος, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σταμόγιαννος, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Πόνσε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ρέλλας, Ζάμπα, Ατματσίδης, Μπουρλάκης, Μπεκατώρος, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι.

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Τσορμπατζίδης, Φωτιάς, Μπουρδούβαλης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας, Βαρέλα, Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ξενοδόχοφ, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πιτταράς, Χατζησάββας, Καλυβωκάς, Οικονόμου, Ουνγιαλίδης, Πέττας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected