Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Νέο διοικητικό θέμα στην ομάδα, δύο αποχωρήσεις χθες!

Veziridis_610x400Ένα επεισόδιο που συνέβη το στο κέντρο της πόλης ανάμεσα στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη και τον γιό του μέλους της διοικούσας επιτροπής του ερασιτέχνη Περικλή Κωφίδη, Δαμιανού ήταν η αιτία που οδήγησε τους διοικούντες την ομάδα στην απόφαση να λύσουν την συνεργασία με τον βετεράνο τερματοφύλακα.

Το επεισόδιο δεν πήρε άλλες διαστάσεις, μετά την κοινή απόφαση των δύο πλευρών. Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση στο sportdrama.gr:

«Ζητώ έμπρακτα συγνώμη και εκφράζω την ειλικρινή μου μεταμέλεια για την επίθεση που έκανα στον Δαμιανό Κωφίδη και δηλώνω την εκτίμηση μου προς αυτόν και την οικογένεια του».

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή για να δώσει ένα τέλος στο επεισόδιο. Ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να μην επιφέρει το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα, η οποία κοινοποιήθηκε με μια ανακοίνωση της διοίκησης όπου επιγραμματικά αναφέρονταν τα εξής:

«Η διοικούσα επιτροπή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πολυχρόνη Βεζυρίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια».

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, είχαμε ακόμα μια αποχώρηση, αυτού του Δημήτρη Περσίδη απ’ το διοικητικό σχήμα:

«Επίσης, ανακοινώνεται η αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του κ. Δημήτρη Περσίδη από τη διοικούσα επιτροπή».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα μέσα στην Καβάλα τα προβλήματα περισσεύουν και πάλι για τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Τοκακτσίδη. Στα θετικά είναι ότι ήδη υπόγραψαν δελτίο και προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα οι Μουδούρογλου καιΣμίλιανιτς.

Ωστόσο συνεχίζεται η αναζήτηση των διοικούντων για ένα μεσοεπιθετικό παίκτη που να μπορέσει να κάνει την διαφορά στην κατηγορία. Ήδη ολοκληρώθηκε η παράταση που είχαν πάρει από την ΕΠΟ Δόξα και Άρης για την μεταγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και τώρα η αναζήτηση γίνεται μέσα από τις λίστες των επαγγελματιών, γεγονός που σημαίνει ότι αναζητείται παίκτης επιπέδου Football League.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσιάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected