Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

Αίας Ευόσμου – Ο νέος “σταθμός” του Παπατζίκου και η…trendy παρουσίαση!

papatzikos-730x410-620x300

Οι Ευοσμίτες έχουν βάλει στόχο φέτος να «χτυπήσουν» την άνοδο στην Α1 και αυτό δεν είναι κρυφό. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η διοίκηση του Αίαντα τα βρήκε σε όλα με τον Βεροιώτη επιθετικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Σίγουρα, με αυτήν την μεταγραφή, ο «Άγιαξ» του Ευόσμου ανεβαίνει… level καθώς ο «Παπ» είναι ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει με κάθετες μεταβιβάσεις τόσο τον Μανώλη Λαφτσίδη στην «κορυφή» όσο και με την… έφεση του στο σκοράρισμα.

Άλλωστε πέρυσι στον δεύτερο γύρο της Α1 με την φανέλα του… τρεμπλούχου Θερμαϊκού Θέρμης, έκανε 8 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ σημείωσε και ένα τέρμα στον τελικό κυπέλλου, προσφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα του Κώστα Γιότκου.

m14110515370_aias

Την επίσημη παρουσίαση της “πρώτης” ομάδας θα κάνει τη Δευτέρα 22/09 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος δείχνει σημαντικά σημάδια επικοινωνιακής εξέλιξης.

Αξίζει να τονιστεί ότι μία τέτοια εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά σε ερασιτεχνική ομάδα της πόλης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

“Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας στο SPEATY (Μ. Αλεξάνδρου). Θα είναι τιμή και χαρά για μας να παρευρεθούν όλοι όσοι αγαπούν, στηρίζουν και θέλουν ψηλά τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ!”

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected