Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρόμα – Της…γυάλισε ο 9χρονος και τον απέκτησε! (vid)

m14113256980_tomacelli_romaΟι τζαλορόσι απέκτησαν τον 9χρονο Βέλγο, ονόματι Πιέτρο Τομασέλι από την Άντερλεχτ ενώ ούτε αυτός ο μικρός δε γλίτωσε τη σύγκριση με τον… Ντιέγο Μαραντόνα

Ο ταλαντούχος πιτσιρικάς με το ιταλικό όνομα νεαρός, ήταν υπό παρακολούθηση τον τελευταίο χρόνο από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, όμως οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που έκαναν δικό τους, έναν ακόμη ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε παιδική ηλικία.

Αφού ο Τομασέλι και ο πατέρας του έφτασαν στη Ρώμη και τους καλωσόρισαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο δεύτερος δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Μας υποδέχτηκαν πολύ ωραία στην ομάδα, πιστεύουν ότι θα είναι καλύτερος από τον Ντιέγο Μαραντόνα. Γνώριζαν για τον μικρό από τον πρόεδρο της ομάδας μέχρι τους παίκτες της ανδρικής ομάδας”, ήταν τα λόγια του… πρεσβύτερου Τομασέλι, που καμαρώνει τον γιο του στις εγκαταστάσεις της δευτεραθλήτριας Ιταλίας, και έχει υψηλές προσδοκίες.

*Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το 2009 ο Mauricio Baldivieso χρίστηκε ως ο νεαρότερος ηλικιακά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καθώς αγωνίστηκε στα 12 του χρόνια για την ομάδα της Aurora στο Πρωτάθλημα της Βολιβίας. Σήμερα, στα 18 του αναζητά ομάδα…

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το 9χρονο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα:

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
21/09/2014
acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected