Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κατέκτησε σήμερα η ΑΕ Χαρίεσσας, παίρνοντας μάλιστα τη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη μετέπειτα Κυπελλούχο Ημαθίας. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό με το γκολ στο 13ο λεπτό, πέτυχε την ανατροπή και συνεχίζει στον θεσμό.

Οι δύο προπονητές επέλεξαν σήμερα να χρησιμοποιήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Κι αυτό γιατί οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες το τελευταίο διάστημα αλλά και για το γεγονός πως ήθελαν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι εκ των παικτών.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν ωστόσο την εικόνα αμαύρωσε ο τραυματισμός του Γιώργου Λιακόπουλου, ο οποίος σε σύγκρουση με αντίπαλο του σκίστηκε στο φρύδι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια (68′) πήρε ο Παύλος Τσάλμας, ο οποίος μάλιστα έκανε και μια σπουδαία επέμβαση λίγα λεπτά μετά.

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Μάριος Μαυρίδης, ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λιακόπουλο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στο τέρμα της ΑΕΚ και με “δράστη” τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο έφερε το ματς στα ίσια. Το τέρμα μάλιστα του πρώην επιθετικού του Αχιλλέα Νεοκάστρου ήταν εξαιρετικής εκτέλεσης, καθώς η λόμπα που επιχείρησε εκτός περιοχής βρήκε το “Γ” της εστίας του Καμπάσι.

Οι ευκαιρίες εκατέρωθεν συνεχίστηκαν στο επόμενο διάστημα και το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 61′ από τον Παύλο Τσάλμα, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα του Χρυσαφίδη και με σουτ έκανε το 1-2.

Η στιγμή του τραυματισμού του πορτιέρο της ΑΕΧ άλλαξε την εικόνα του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Παρασίου έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στους “κιτρινόμαυρους” της Χαρίεσσας.

Βοηθοί του κ. Παρασίου οι κ.κ. Κελεσίδης και Μοσχόπουλος Δ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καμπάσι, Ζιάγος, Πιπιλιάρης Π., Πιπιλιάρης Γ., Τσαλαμπάνας, Μαυρίδης Μ. (75′ Παναγιωτόπουλος), Τσολακίδης, Βαβλής, Σκούρα (67′ Γρίβα), Μαυρίδης Δ., Πιπιλιάρης Κ., (74′ Πιπιλιάρης Μ.)

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος (68′ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Λέσκας, Μπατανάρας, Χαλκιάς, Κατσουγιαννόπουλος, Σταυρίδης, Κανδηλίδης, Χρυσαφίδης (74′ Παυλίδης), Παμπουχίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Τσάλμας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected