Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Όλο και πλησιάζει ο Καραγκούνης…

f3fe4679c1e9425e0ef7b86850a9cae9_LΣύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραγκούνης εμφανίζεται διαλλακτικός και έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την ΕΠΟ έτσι ώστε να πάρει πόστο στην Εθνική Ομάδα.

Από τον Ιούλιο σας είχαμε ενημερώσει για τις προθέσεις της ΕΠΟ τόσο να τιμήσει όσο και να δώσει κάποιο πόστο στον εμβληματικό ηγέτη της Εθνικής Ανδρών, Γιώργο Καραγκούνη. Παρά τη θέληση των ανθρώπων της ομοσπονδίας αλλά και του νέου προπονητή της «γαλανόλευκης», Κλαούντιο Ρανιέρι, ο «Κάρα» δεν ήταν θετικός στο να σταματήσει την ενεργό δράση και να ενταχθεί στο τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Καραγκούνης ήθελε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, όμως, φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Οι πληροφορίες, που μετέδωσε κι ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentra FM, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει αρχίσει να αλλάζει άποψη επί του θέματος. Μάλιστα, παρουσιάζεται να έχει συζητήσει ήδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, για την πιθανή επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα! Ο «Κάρα» φαίνεται διατεθειμένος να μπει στο τιμ του Ρανιέρι και να βοηθήσει με το πάθος του αλλά και την εμπειρία του τους διεθνείς, και όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα.

Το ΔΣ της ΕΠΟ αναμένεται να επικυρώσει την απόφαση του Γιώργου Σαρρή στο να προσφέρει πόστο στον Γιώργο Καραγκούνη, από τη στιγμή που ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Εθνικής, θα πει το «ναι» στον πρόεδρο της ΕΠΟ!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected