Κατηγορίες
Γενικά

Γ Εθνική – Σε ρυθμούς…Άρη στον Φιλώτα!

Χωρίς τίτλοΣτη Φλώρινα βλέπουν το επερχόμενο ματς Κυπέλλου της Θύελλας Φιλώτα με τον Άρη σαν μία γιορτή και στο πλαίσιο αυτό το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας των Νίκου Παπανώτα και Παναγιώτη Μισαηλίδη εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο της περιοχής να δώσει το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

”Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θύελλας Φιλώτα, καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου στον αγώνα κυπέλλου Γ Εθνικής μεταξύ της Θύελλας Φιλώτα και του ΑΡΗ την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Στους αγώνες κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας”.

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσαν και οι φίλοι της Θύελλας Φιλώτα, azul soldados, προσκαλώντας όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να είναι παρόντες σε αυτό το ιστορικό ματς για τη Θύελλα.

«Οι φίλοι της Θύελλας Φιλώτα, azul soldados filotas club, προσκαλούν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα-γιορτή για το νόμο μας με την παρουσία τους και τη φωνή τους. Η παρουσία σας είναι σημαντική και σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια ανάδειξης του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Να είστε όλοι εκεί.

Στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της η Θύελλα Φιλώτα υποδεχεται τον Αρη Θεσσαλονικης για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου της Γ Εθνικης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Φλωρινας την Κυριακή 28/09/2014 στις 15:30″.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected