Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Μάιντζ με κάλυψη, over στο Κάνσας

Betarades_1000x600Το τριήμερο με τις εμβόλιμες αγωνιστικές, τα παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ ολοκληρώθηκε και… χωρίς ανάσα περνάμε στο νέο κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, με φουλ δράση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το πρόγραμμα της Παρασκευής είναι σαφώς «φτωχότερο» από αυτό που ακολουθεί το Σάββατο και την Κυριακή, οι στοιχηματικές ευκαιρίες, ωστόσο, δε λείπουν.

Προβάδισμα η Μάιντζ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Μάιντζ – Χόφενχαϊμ, στην οποία θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 1.80 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μετά τις δύο σερί νίκες της κόντρα σε Χέρτα (3-1 εκτός έδρας) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-0 εντός έδρας) η Μάιντζ αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-2), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Έχοντας την τύχη με το μέρος της η Χόφενχαϊμ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ (3-3) .Μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές παραμένει αήττητη με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, ωστόσο σήμερα θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν το «τρίποντο».

«Εθισμένες» στο Over Κάνσας και Νιου Ίνγκλαντ

Περνάμε τον Ατλαντικό, πηγαίνουμε στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και τον αγώνα Κάνσας – Νιου Ίνγκλαντ, με την πρότασή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85. Απ’ τις 13 Σεπτεμβρίου είχε «ρεπό» για το πρωτάθλημα Αμερικής η Κάνσας όταν και είχε διαλύσει με 4-0 εκτός έδρας τη Σίβας παίρνοντας την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικής. Είναι στην δεύτερη θέση της Ανατολής έχοντας επτά βαθμούς περισσότερους απ’ την έκτη ομάδα που μένει εκτός πλέι οφ και με τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν, αν πάρει τη νίκη κόντρα στη Νιου Ίνκγλαντ ουσιαστικά εξασφαλίζει την παρουσία της στην τελική φάση. Παράλληλα, και τα πέντε τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 γκολ. Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες υπέστη η Νιου Ίνγκλαντ στην έδρα της Κολόμπους χάνοντας με 1-0, μένοντας στην τρίτη θέση. Έχει να δώσει ακόμα πέντε αγώνες και προς το παρόν είναι μέσα στον στόχο της πρώτης πεντάδα, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς απ’ την έκτη Φιλαδέλφεια. Τα επτά απ’ τα δέκα τελευταία της ματς ήταν Over 2.5 γκολ και περιμένουμε και σήμερα ένα «ανοιχτό» ματς.

Over το Έλτσε – Θέλτα

Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ματς Έλτσε – Θέλτα, στο οποίο επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.35. Η Έλτσε φιλοξενεί την ανεβασμένη Θέλτα, έχοντας ως οδηγό τις δύο νίκες επί της ομάδας του Βίγκο της περσινής σεζόν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο «κολλητές» ήττες (0-2 από Εϊμπάρ εντός, 5-1 από Ρεάλ εκτός), ενώ μετρούν μόλις ένα τρίποντο (το διπλό με 2-3 επί της Βαγιεκάνο) στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα, στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το γκολ / γκολ και «4-6 γκολ». Η ομάδα του Βίγκο, από την άλλη, καταφέρνει και παραμένει αήττητη (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες), δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο εντός και εκτός έδρας. Αμφότερες οι νίκες της, βέβαια, έχουν έρθει στο «Μπαλαΐδος» (3-1 επί Χετάφε, 2-1 επί Λα Κορούνια), ενώ οι δύο έξοδοί της έχουν συνοδευθεί με ισοπαλίες (1-1 με Κόρδοβα, 2-2 με Ατλέτικο). Εξάλλου, 5/5 γκολ / γκολ και 4/5 Over 2.5 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα μετρούν οι φιλοξενούμενοι.

Μπορεί τη νίκη η Οσέρ

Επόμενη στάση η Γαλλία και το παιχνίδι Οσέρ – Αρλ για τη Β’ κατηγορία, με το σημείο που προτείνουμε να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.08. Η Οσέρ πήγε για να μη χάσει στην έδρα της πολύ δυνατής Ανζέ και υπό αυτό το πρίσμα η αποστολή της κρίνεται επιτυχημένη (0-0 το τελικό αποτέλεσμα). Η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία ήταν αυτή για την ομάδα του Βανουσί, που παρέμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος. Από την άλλη, η Αρλ πλήρωσε το εφιαλτικό της ξεκίνημα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαβάλ και δέχτηκε μία πολύ “κακή” ήττα (2-3), με δεδομένο ότι αμφότερες συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η δεύτερη διαδοχική ήττα ήταν αυτή για την Αρλ, η οποία πάντως δείχνει που… κατρακύλησε εντός της ζώνης του υποβιβασμού και πλέον “καίγεται” για βαθμούς, ώστε να μην την πάρει για τα καλά η… κάτω βόλτα. Χωρίς διπλό πάντως παραμένει στις τέσσερις εξόδους για το πρωτάθλημα, μαζεύοντας δύο βαθμούς όλου κι όλους.

Παίρνει αποτέλεσμα η Άθλoουν Τάουν

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι το «Χ2» σε απόδοση 2.37 στο ματς Ντέρι – Άθλοουν Τάουν για το ιρλανδικό πρωτάθλημα. Βαριά ήττα με 5-0 από τη Νταντάλκ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντέρι. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι στα τελευταία της πέντε στο πρωτάθλημα όπου δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.  Τον βαθμό της ισοπαλίας με την Μποέμιανς μοιράστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Αθλόουν. Μάλιστα αν και η αντίπαλος της αγωνιζόταν για περίπου 15 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στον βαθμό. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Αθλόουν, η οποία παραμένει συνολικά εννιά αγωνιστικές μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο θεωρούμε ότι απόψε μπορεί να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ντέρι και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

Πιο «φρέσκια» η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με Μπάσκετ και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +7.5 πόντων της Βαλένθια σε απόδοση 1.88. Το φετινό Σούπερ Καπ της Ισπανίας, όπως και το περσινό, διεξάγεται στην Βιτόρια, έδρα της Λαμποράλ Κούτσα. Το σύστημα διεξαγωγής είναι ένα Final-4 και οι ημιτελικοί είναι Βαλένθια-Ρεάλ και Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ. Η Ρεάλ είχε έντονη μεταγραφική δραστηριότητα αφού οι πέντε προσθήκες (Νοσιόνι, Καμπάτσο, Μασιούλις, Αγιόν, Ρίβερς) είναι υψηλού επιπέδου. Όμως στην δωδεκάδα που θα παρουσιάσει στο σούπερ-καπ βρίσκονται εννιά αθλητές που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο. Μαζί με την προετοιμασία των εθνικών τους βρίσκονται σε αγωνιστική δραστηριότητα περίπου από αρχές Αυγούστου οπότε η κούραση είναι βασικός παράγοντας τουλάχιστον στην έναρξη της περιόδου. Η Βαλένθια είναι πιο φρέσκια, δεν είχε κανέναν διεθνή αφού ακόμα και ο Ντούμπλιεβιτς δεν αγωνίστηκε με το Μαυροβούνιο στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ ενώ ο Λούσιτς δεν ήταν στα πλάνα του Τζόρτζεβιτς για την εθνική Σερβίας. Στις 12 Σεπτεμβρίου σε φιλικό η Βαλένθια νίκησε 80-58 τη Ρεάλ αλλά αυτό το αποτέλεσμα δε σημαίνει απολύτως τίποτα αφού κανένας διεθνής δεν ήταν παρών στον αγώνα. Λόγω φρεσκάδας της Βαλένθια και κούρασης των αθλητών της Ρεάλ επιλέγουμε το +7.5 της Βαλένθια. Άλλωστε ποτέ δεν ήταν εύκολοι οι αγώνες της Ρεάλ απέναντι στην ομάδα του Περάσοβιτς και επιπλέον αγωνίζονται σε ουδέτερο γήπεδο οπότε δεν υπάρχει η δύναμη της έδρας για κανέναν από τους δύο. Επιλογή λοιπόν Βαλένθια +7.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, αλλά και τις αναλύσεις για τα πρωταθλήματα της Κύπρου, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Τσεχίας, της Σερβίας, της Κροατίας, της Βουλγαρίας και της Ουκρανίας και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected