Κατηγορίες
Basket - Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Απόφαση Υπουργού – Αυτά είναι τα παιχνίδια που αναβάλλονται

opadosethnikoΜετά την απόφαση του Γιάννη Ανδριανού, για αναβολή όλων των εθνικών διοργανώσεων, δεν θα υπάρχει δράση στον ελληνικό αθλητισμό το προσεχές διάστημα- Διαβάστε ποια παιχνίδια αναβάλλονται

Η ΓΓΑ και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισαν πως ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη του Κώστα Κατσούλη είναι να μην διεξαχθούν αγώνες των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα την προσεχή αγωνιστική. Έτσι, αναβάλλεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η οποία περιλαμβάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακόμη, δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις Κέρκυρα – Πανιώνιος, Ξάνθη – Καλλονή, ΟΦΗ – Εργοτέλης, Ατρόμητος – Βέροια, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, Πανθρακικός – Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του Κυπέλλου Μπάσκετ ανδρών, μεταξύ Άρη και ΑΕΚ και μεταξύ Απόλλωνα Πάτρας και Κόροιβου Αμαλιάδης, ενώ αναβολή θα υπάρξει και στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ των γυναικών. Επίσης, δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ των ανδρών και φυσικά όλοι οι αγώνες της Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, όποια απόφαση και να πάρει το ΔΣ της Football League την Τετάρτη (01/10), δεν πρόκειται να διεξαχθεί η πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο και η έναρξη του πρωταθλήματος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, παίρνει ακόμα μια αναβολή παρατείνοντας την αναμονή και τον εκνευρισμό στις τάξεις των ομάδων που περιμένουν εδώ και 15 ημέρες περίπου για την πρεμιέρα των επίσημων αγώνων τους στο πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Super League

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του 1ου, του 2ου, του 3ου και του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Α1 χάντμπολ των ανδρών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected