Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας Χάντμπολ – “Κρεμάει” τη φανέλα ο Σανίκης!

614f1145546cac6e081c43c729e67f07_LΤέλος στην καριέρα του στην Εθνική Χάντμπολ Ανδρών μετά από 18 χρόνια παρουσίας του σε αυτή αποφάσισε να βάλει ο 34χρονος Γιώργος Σανίκης, ο οποίος ανακοίνωσε δημόσια αυτή του την απόφαση.

Η επιστολή του

«Μετά από μια μακρά πορεία στον χώρο των Εθνικών ομάδων, η όποια είχε ως αφετηρία το μακρινό 1996 και τους Βαλκανικούς αγώνες παίδων στο Τύργκου της Ρουμανίας και συνεχίστηκε μέχρι τον Απρίλιο του 2014 στην Θεσσαλονίκη και τους προκριματικούς αγώνες εναντία στην Βοσνία- Ερζεγοβίνη, κλείνει επισήμως σήμερα αυτός ο κύκλος, με την δύσκολη πλην αναπόφευκτη απόφαση της οριστικής αποχώρησης μου από την Εθνική μας ομάδα των ανδρών.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους υπήρξαν αρωγοί αυτής της προσπάθειας καθ’ όλη τη διαδρομή, είτε ως υποστηρικτές η ως συνεργάτες. Οικογένεια, φίλοι, προπονητές, παράγοντες και φυσικά συμπαίκτες και συνοδοιπόροι, εξαιρούμενης συγκεκριμένης αναφοράς με τον φόβο μην αδικήσω κάποιον.
Με αυτή την επιστολή θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από όσους ενδεχομένως στενοχώρησα η με οποιονδήποτε τρόπο αδίκησα σε όλα αυτά τα χρόνια συναναστροφής και συνύπαρξης.

Έχοντας την τιμή να είμαι επί πολλά χρόνια μέλος του Εθνικού μας συγκροτήματος, είμαι ευγνώμων που είχα την τύχη να ζήσω μεγάλες χαρές, επιτυχίες όπως επίσης και απογοητεύσεις, βιώματα τα οποία μόνο όντας στέλεχος αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος χώρας μπορεί ένας αθλητής να γευτεί.
Εκτίμηση μου είναι ότι αυτή η ομάδα, εκτός από παρελθόν, έχει και παρόν και μέλλον. Παραλαμβάνοντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη και έχοντας δεδομένα τα υπάρχοντα εχέγγυα για περαιτέρω εξέλιξη, θα επανέλθει εν καιρώ σε τροχιά επιτυχιών.

Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω, ότι όπως και πολλοί αθλητές της γενιάς στην οποία ανήκω, έτσι και εγώ προσωπικά, θα είμαι εκεί όποτε και με όποιον τρόπο μου ζητηθεί να στηρίξω και να βοηθήσω την ομάδα που όλοι μας αγαπήσαμε και πονέσαμε…

δείτε εδώ φωτό από την καριέρα του Ημαθιώτη παίκτη στην Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected