Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο

Γιώργος Καραμελίδης – Ανέλαβε ταμίας στην ΕΠΟ

karamelidis

Ανακοινώθηκε από το ΔΣ της ΕΠΟ η αλλαγή στην προεδρία της ΚΕΔ, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να αναλαμβάνει πρόεδρος αντί του Γιώργο Καραμελίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του ταμία της ομοσπονδίας.

Το ΔΣ της ΕΠΟ συνεδρίασε κι αποφάσισε για τις αλλαγές στην ΚΕΔ αλλά και σε άλλες θέσεις της ομοσπονδίας. Στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αντί του κ. Καραμελίδη, ο οποίος παραιτήθηκε, θα προεδρεύει πλέον ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Τη θέση του αναπληρωτή πήρε ο Χριστόφορος Ζωγράφος, ενώ μέλη της επιτροπής, μαζί με τον Χιου Ντάλας, θα είναι οι Αμυγδαλής και Μπέγκος. Παράλληλα, ο κ. Καραμελίδης έγινε ταμίας της ΕΠΟ ενώ εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στη Σούπερ Λίγκα, θα είναι ο Άρης Σταθόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή ως ελάχιστος φόρος τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά Κωνσταντίνου Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

2.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, όπως οριστεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος με τη σειρά του γνωστοποίησε ότι τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ καταλαμβάνει ο Χριστόφορος Ζωγράφος ενώ μέλη της επιτροπής, εκτός του Χιού Ντάλλας, θα είναι και οι Γιώργος Αμυγδαλής και Δημήτρης Μπέγκος.

3.Ενέκρινε τις προτάσεις του προέδρου Γιώργου Σαρρή όπως τη θέση του ταμία της Ομοσπονδίας αναλάβει ο Γιώργος Καραμελίδης, του αναπληρωτή ταμία ο Κωνσταντίνος Γκίτσιος και του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της Super League ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected