Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Παράπονα και ενστάσεις για τον ορισμό της 4ης αγωνιστικής

sentra

Δέκτες πολλών μηνυμάτων και παραπόνων έγιναν οι συνεργάτες του Imathia Sports News το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τον ορισμό της 4ης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη 8/10. Παράγοντες, προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές αναφέρονται κυρίως στην ημέρα διεξαγωγής των αγώνων που οι περισσότεροι από αυτούς (ερασιτέχνες ων) εργάζονται τις καθημερινές και η παρουσία τους κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη την ώρα των αγώνων (16.00)

Προπονητής μάλιστα που η ομάδα του προκρίθηκε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών τονίζει : «Είναι αδύνατον να μπεις στη διαδικασία συγκρότησης της ομάδας τις καθημερινές, ειδικά από τη στιγμή που πλέον οι περισσότεροι (αν όχι όλοι…) δεν έχουν απολαβές από τις ομάδες τους και η μόνη πηγή εσόδων είναι η προσωπική τους εργασία. Δυσκολευόμαστε αφάνταστα να ζητήσουμε από τους παίκτες να παίρνουν άδειες είτε από τα μαθήματα τους αν είναι μαθητές είτε από τις δουλειές τους. Πρέπει να κατανοήσουν στην Ένωση πως πρόσφατα διεξήχθη και το Κύπελλο Ερασιτεχνών, το οποίο επίσης ορίστηκε Τετάρτη και συγκεκριμένα την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα μου για παράδειγμα αγωνίστηκε με 12 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές»

ΕΠΣ Ημαθίας

Παράγοντας ομάδας που πρωταγωνίστησε στο περσινό πρωτάθλημα ανέφερε χαρακτηριστικά : «Είναι αδιανόητο να ορίζονται παιχνίδια μεσοβδόμαδα όταν σε άλλες ΕΠΣ, όπως άλλωστε μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν κάνει μια περιήγηση στο διαδίκτυο, έχουν πάει όλα τα παιχνίδια «πίσω» κατά μία αγωνιστική. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μοχθούν να τα φέρουν πέρα και η συμμετοχή τους στις ομάδες μας είναι αποκλειστικά για χόμπι…»

Μπορούμε να παραθέσουμε κι άλλες απόψεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, οι περισσότερες ωστόσο έχουν βασικό θέμα την αδυναμία να συγκροτήσουν το απαραίτητο αγωνιστικό δυναμικό για τους αγώνες της Τετάρτης. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε και τα ονόματα αυτών που απευθύνθηκαν σε μας, δεν το πράττουμε όμως καθώς όπως οι ίδιοι τόνισαν, θα απευθυνθούν σύντομα στην Ένωση για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected