Κατηγορίες
Αθλήματα

Χάντμπολ – Η ΑΕΚ συναίνεσε για αναβολή του αγώνα με τον Φίλιππο

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ÄÏÕÊÁÓ-ÁÑÇÓ ÍÉÊÁÉÁÓ / DOUKAS-ARIS NIKAIASΣτην αναβολή του αγώνα της με το Φίλιππο Βέροιας, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη, συναίνεσε η ΑΕΚ μετά από αίτημα της ομάδας της Ημαθίας. 

Οι άνθρωποι της τελευταίας ζήτησαν να μη διεξαχθεί το παιχνίδι, καθώς στο τραγικό δυστύχημα από καραμπόλα στην Εγνατία οδό έχασε τη ζωή της η μητέρα του αθλητή της ομάδας Χρήστου Ευαγγελόπουλου, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με κατάγματα. 

Πλέον η ομοσπονδία (ΟΧΕ) θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με πιθανότερη τη 15η Οκτωβρίου. 

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Βέροια που κόστισε τη ζωή πέντε ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων τριάντα.

Ειδικότερα η οικογένεια του αθλήματος θρηνεί την απώλεια της μητέρας του αθλητή του Φιλίππου Βέροιας Χρήστου Ευαγγελόπουλου, Θεοδούλα Γκανίδου- Ευαγγελοπούλου, ετών 52 και μητέρα δύο ακόμα κοριτσιών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 στον Μητροπολιτικό ναό Βέροιας.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Φιλίππου Βέροιας στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται –ευτυχώς εκτός κινδύνου- στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί χέρι.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και όλο το ελληνικό χάντμπολ βρίσκονται δίπλα στον Χρήστο Ευαγγελόπουλο, τον συλλυπούνται θερμά για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ απάντησε άμεσα στο αίτημα του Φιλίππου Βέροιας και ανέβαλε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 8/10 και τον όρισε για την επόμενη Τετάρτη 15/10». 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected