Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο : Το πιο όμορφο άθλημα! (vid)

the beautiful game

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο ενός περίπου λεπτού αλιεύσαμε σήμερα στο διαδίκτυο και σας παρουσιάζουμε την εισαγωγή του δημιουργού σχετικά με το πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο :

“Παιχνίδι με παιχνίδι, συνειδητοποιώ ποιο είναι το πιο σπουδαίο στη ζωή μου : το ποδόσφαιρο. Δείξτε μου κάτι πιο θεαματικό από το ένα τεχνικό σουτ ή ένα εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ… Πιο συγκλονιστικό όταν ένα ολόκληρο έθνος κρατά την ανάσα του στις παγκόσμιες διοργανώσεις… Πείτε μου ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι η κοινή γλώσσα που μιλούν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο και αν τα 90 λεπτά που διαρκεί ένας αγώνας δεν είναι η απόλυτη ευχαρίστηση κάθε ποδοσφαιρόφιλου…”

Μπορείτε να πείτε ότι κάνω λάθος… Σίγουρα θα μου πείτε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι είναι το άθλημα των ηρώων και των διακρίσεων, της πίστης και της αφοσίωσης. Είναι η μάχη μας για τα πιστεύω μας, είναι η προσκόλληση στο πάθος μας. Ζήσε τον πυρετό των οπαδών, άκου το θρόασμα της πίστης σε σένα… Είσαι ο Ροναλντίνιο ή ο Ρούνεϊ εκείνη την ώρα και κανείς δεν θα σου “κλέψει” αυτό το συναίσθημα…”

LeBaros

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected