Κατηγορίες
Football League

Football League – Πρεμιέρα σήμερα με δύο ματς

97c246b8d5fe840b98c5ca322d547ce5_LΜε δυο αναμετρήσεις, μια σε κάθε όμιλο, ξεκινάει η «δράση» της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική – Λαμία – Αγροτικός Αστέρας και Απόλλων Σμύρνης – Φωστήρας ανοίγουν την… αυλαία

Έχοντας περάσει από… 40 κύματα το πρωτάθλημα της Football League ήρθε η ώρα να ξεκινήσει, με την αυλαία να ανοίγει με δυο αναμετρήσεις την Παρασκευή (10/10).

Η «δράση» στον Νότιο όμιλο αρχίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον Φωστήρα. Η σέντρα στη Ριζούπολη έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα (OTE SPORT 4) με αμφότερους τους αντιπάλους να μην έχουν ανακοινώσει αποστολή, καθώς τόσο ο Κωστένογλου όσο και ο Βαζέχα θα γνωστοποιήσουν τους «εκλεκτούς» τους ανήμερα του αγώνα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ενώ ο «Φονέας» έχει απουσίες που φτάνουν τους πέντε.

Νωρίτερα, στις 5 (OTE SPORT 4), θα ανοίξει η αυλαία του Βορείου ομίλου, με δυο «νεοφώτιστους» να τίθενται αντιμέτωποι. Η Λαμία λοιπόν υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα με τον Μπάμπη Τεννέ και τον Παναγιώτη Διλμπέρη, αντίστοιχα, να αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα έχει πέντε απόντες, ενώ οι «σταχυοφόροι» έναν λιγότερο, στην προσπάθειά τους να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected