Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το pre game της 3ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους

pre-game-a2 copy

Επιστροφή στα…θρανία για τις 25 ομάδες της Α2 Ερασιτεχνικής, μετά την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια και στους δύο ομίλους, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε Λιανοβέργι, Άραχο για τον 1ο και σε Κοπανό, Μονόσπιτα για τον 2ο όμιλο.


Στο γκρουπ που διεξάγεται το πρωί της Κυριακής (12/10) ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου και την ΑΕ Αλεξάνδρειας, δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Εξαιρετικό ενδιαφέρον και στο Λιανοβέργι, όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, ενώ αμφίρροπη προμηνύεται και η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Βικέλας, ανάμεσα στην Ακαδημία Βέροιας και τον Νηρέα. Στα αξιοσημείωτα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, η τελευταία εμφάνιση του Κώστα Τσαλακόπουλου με τα χρώματα της Ακαδημίας, καθώς μεταβαίνει στη Γερμανία όπου θα δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδες της χώρας από τη Βόρεια Ευρώπη.

alysun

Το pre game του 1ου ομίλου είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου “ALU-SYN Ε.Π.Ε.”

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα) :

Άρης Παλαιοχωρίου (9) – Αλιάκμων Νησελίου (12)

Δόξα Λιανοβεργίου (8) – Μακεδονικός Πλατάνου (7)

Ποντιακή Νεολαία Άραχου (2) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (13)

Θύελλα Σταυρού (4) – ΠΑΟ Παλατίτσια (6)

Ακαδημία Βέροιας (3) – Νηρέας Βέροιας (10)

Αστέρας Αλεξάνδρειας/Νησαϊκός (1) – Εθνικός Ράχης (11)

Ρεπό : Αχιλλέας Νεοκάστρου (5)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Στον δεύτερο όμιλο τα “φώτα” πέφτουν στην αναμέτρηση του Κοπανού, όπου ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τη μαχητική Θύελλα Στενημάχου, ενώ την ίδια ώρα Κεραυνός Επισκοπής και Ελπίδα Μονοσπίτων (οι “συγκάτοικοι” του ΓΑΣ στην κορυφή) υποδέχονται Απόλλων Λυκογιάννης και Απόλλων Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα. Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται στον Άγιο Νικόλαο ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμέτρηση σε Ραχιά και Μακροχώρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα) :

Ελπίδα Μονοσπίτων (3) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (11)

Ακαδημία Μακροχωρίου (12) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (7)

ΓΑΣ Κοπανού (1) – Θύελλα Στενημάχου (6)

ΑΕΠ Βέροιας (5) – Δόξα Νάουσας (9)

Κεραυνός Επισκοπής (2)- Απόλλων Λυκογιάννης (10)

Ολυμπιακός Νάουσας (4) – ΑΟ Μαρίνας (8)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected