Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βασίλης Σερμπίνης – Ο MVP της 4ης αγωνιστικής!

cf83ceb5cf81cebccf80ceafcebdceb7cf82-ceb2ceb1cf83ceafcebbceb5ceb9cebfcf82-copyΜία ακόμη εβδομάδα μεγάλης συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2489 ψηφοφόρους (παρά το γεγονός πως ξεκίνησε την Τετάρτη μετά τη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής) για τους 7 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 4ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Βασίλης Σερμπίνης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων μετά από μετά από εντυπωσιακή ρελάνς μετά την εμφάνιση των ποσοστών, ξεπερνώντας τον Ζήση Βλαχοδήμο που βρισκόταν στην πρώτη θέση καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Ο μέσος των ερυθρολεύκων συγκέντρωσε 1119 ψήφους και είναι η τέταρτη συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση όπως αναφέραμε είναι ο Ζήσης Βλαχοδήμος του ΦΑΣ Νάουσα που ήταν εξαιρετικός κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Μάκης Σπανός του Ατρόμητου Διαβατού, που πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2489 αναγνώστες μας :

Βασίλης Σερμπίνης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  1119 ψήφους – 44.96%

Ζήσης Βλαχοδήμος (ΦΑΣ Νάουσα)  953 ψήφους – 38.29%

Μάκης Σπανός (Ατρόμητος Διαβατού)  151 ψήφους –  6.05%

Αλέξης Χάμπαλης (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)  69 ψήφους – 2.79%

Γιώργος Τζεϊρανίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  69 ψήφους – 2.79%

Παναγιώτης Καραμεταξάς (Αχιλλέας Νάουσας) 58 ψήφους – 2.33%

Κώστας Πιπιλιάρης (ΑΕ Καψόχωρας)  46 ψήφους – 1.89%

Τις υπόλοιπες 24 ψήφους πήραν οι Αντώνης Καζεπίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Γιώργος Μυλωνάς (Εθνικός Κλειδίου), Γιώργος Κλάψης (Ατρόμητος Διαβατού) και Νίκος Παντζαρτζίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης)

*Η βράβευση του Χρήστου Μπρέγκου θα πραγματοποιηθεί στο ματς της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Φίλιππο Μελίκης και τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (18/10)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected