Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Θεωρήθηκε ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς όλων των εποχών! (vid)

d165f1203119d00bffdae660ade1b342_LΜακράν  το πλέον συναρπαστικό και  δραματικό παιχνίδι  από όσα έγιναν εχθές στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2015 ήταν  η αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό που τα είχε όλα, σπουδαία γκολ μεταξύ των οποίων και το υποψήφιο για το ωραιότερο της διοργάνωσης.

Οι «ελέφαντες» που είχαν νικήσει πριν από λίγες 2-1 εκτός έδρας την αντίπαλο τους αιφνιδιάστηκαν  στο 21’ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Κεμπάνο απάντησαν τέσσερα λεπτά μετά χάρη στην εξαιρετική γκολάρα του σούπερ-σταρ τους Γιάγια Τουρέ.

Ακόμα πιο ωραίο ήταν όμως το 1-2 για τους Κονγκολέζους με σκόρερ τον Τζούνιορς Καμπανάγκα στο 35’ με ανάποδο ψαλίδι ενώ ένα λεπτό μετά ο Μποκίλα έκανε το 1-03. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους γηπεδούχους έμειναν στο 47’ με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κέσιε αλλά μετά πήρε το όπλο  του ο Σάλομον Καλού και με δύο γκολ (69’ , 72’) έφερε το ματς στα ίσια με  το 2ο εξ αυτών να είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Όμως ενώ η Ακτή πίεζε για τη νίκη σε αντεπίθεση τους οι φιλοξενούμενοι πήραν και τους τρεις βαθμούς χάρη στο άριστο σε εκτέλεση 2ο προσωπικό γκολ του Μποκίλα στο 89’.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected