B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Αστέρας Αλεξάνδρειας/Νησαϊκός 2-0

DSCN2167Συγκάτοικο στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής απέκτησε από σήμερα ο Νησαϊκός. Η Ακαδημία Βέροιας επικράτησε των “πρασίνων” και παρά το ρεπό τη 2η αγωνιστική, έφτασε στην κορυφή έχοντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία σε τρία παιχνίδια. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη είχε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο τέρματα σε καθοριστικά χρονικά σημεία, πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του ιστορικού Νησαϊκού απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και θεωρείται σίγουρο πως θα είναι εκ των διεκδικητών της ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως αναγνωριστικό για τους δύο αντιπάλους, με τους “βυσσινί” να ξεκινούν δυνατά και να έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό, όταν ο Αντώνης Ντόγος σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κώστα Τάκου μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Στο 24′ ο Χρήστος Μουχτάρης αντέδρασε σωστά σε κεφαλιά του Γρηγόρη Πατρίκα, ενώ στο 43′ την παράλληλη σέντρα του Στέφανου Γκίλινα που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στο ματς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Τάκης Συμπεθέρης, με τον Κώστα Δάρλα όμως να πέφτει σωτήρια στα πόδια του και να απομακρύνει.


alysun2Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»


 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ακαδημία ανέβασε στροφές και από το πρώτο λεπτό ζήτησε το γκολ. Αυτό ήρθε στο 63′ με τον Γκίλινα, μία περίεργη φάση που ο σκόρερ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Τάκο, ο ρέφερι κ. Κωστούλης φάνηκε να υποδεικνύει την παράβαση ωστόσο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έδειξε τη σέντρα. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε και το 1-0 ήταν γεγονός.

Ο Νησαϊκός ρίσκαρε στη συνέχεια, πίεσε στο επόμενο διάστημα και στο 71′ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία και μάλιστα αν η μπάλα έβρισκε εστία, θα ήταν ένα από τα πιο όμορφα γκολ της χρονιάς! Ο Γρηγόρης Πατρίκας γέμισε πίσω από τη σέντρα, ο Αντώνης Παπαδόπουλος έπιασε το βολέ χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μουχτάρη.

Στο 74′ ωστόσο τα πάντα κρίθηκαν, με τον Πέτρο Μιχαηλίδη (πολύ ωραίο σουτ) να χρίζεται σκορ και να “κλειδώνει” τη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Μουχτάρης, Χαρισιάδης, Τσαλουχίδης, Τουρατζίδης, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Μιχαηλίδης, Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης Χ. (39′ Γκίλινας), Συμπεθέρης (68′ Μπεκιαρίδης), Τηλκερίδης (46′ Γαβριηλίδης Τ.)

Νησαϊκός : Τάκος Κ., Κούκλας Π., Αραμπατζής, Δάρλας, Πατρίκας Γ., Παπαδόπουλος Τ. (73′ Τάκος Γ.), Ταραπόσος, Αναστασόπουλος (77′ Κουρμουλάκης), Μοσχόβης (60′ Χατζόπουλος), Κούκλας Ν., Παπαδόπουλος Α.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected