Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γαλλία – Τα αίσχη του ματς της Σερβίας με την Αλβανία και στη Νίκαια! (vid)

Ο εθνικιστικός ιός εισέβαλε για μία φορά χθες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με το φινάλε του αγώνα της Νις με την Μπαστιά να σημαδεύεται από  εισβολή οπαδών και  συγκρούσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις εικόνες σοκ στο Βελιγράδι στη διάρκεια του αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του EURO 2016 λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε του ματς της Νις με την Μπαστιά για το Σαμπιονά και τη νίκη των φιλοξενούμενων μέσα στη Νίκαια ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Ζαν Λουί Λεκά ανέμισε μια σημαία της Κορσικής μπροστά στην εξέδρα των φανατικών οπαδών της γηπεδούχου.

1LecaJeanLouisBastia copy
Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των τελευταίων και σύντομα δεκάδες εξ αυτών εισέβαλαν με κάθε άλλο παρά ειρηνικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

1BastiaMerda
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου οι οποίες κράτησαν αρκετά λεπτά τραυματίστηκαν σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας L’Equipe τουλάχιστον 10 άτομα με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν να θυμίζουν έντονα όσα έγιναν την περασμένη  Τρίτη το βράδυ στο Βελιγράδι αν και ευτυχώς αυτή τη φορά σε πολύ λιγότερο έντονα επίπεδα και δίχως τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών στις …μάχες σώμα με σώμα.

7f3fa459b47fe6dbc64f8ec2792f0

Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected