Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Κικερίδης : “Στήριξα και στηρίζω με όλες τις δυνάμεις αλλά…”

DSC_0275

Η παύση Κερλίδη και η επιστολή-κόλαφος του ίδιου μέσω του Imathia Sports News, φαίνεται πως δεν ήταν η κορυφή του παγόβουνου για την ομάδα της Ημαθίας. Σήμερα δεχτήκαμε μία νέα επιστολή από τον Δημήτρη Κικερίδη αυτή τη φορά, ο οποίος κάνει γνωστό πως δεν θέλει να παραμείνει στη διοίκηση της ομάδας μετά τα τελευταία γεγονότα, συνεχίζει όμως “στρατιώτης” αυτής καθώς επιθυμεί (για τον λόγο που θα δείτε στην επιστολή) να βρίσκεται στην Ακαδημία Μακροχωρίου, που συμμετέχει στην Α2 Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά η επιστολή : 

“Τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα και συναισθανόμενος την ανάγκη να υπάρξει ριζική αλλαγή (θα φανεί αν είναι προς το καλό της…) δηλώνω ότι αποχωρώ από τη θέση που κατείχα στη διοίκηση της ομάδας. Θα παραμείνω όμως δίπλα της γιατί η ομάδα του Μακροχωρίου έχει βαθιές ρίζες στην οικογένεια μου καθώς ο πατέρας μου βγήκε από τα σπλάχνα της και εκ των πραγμάτων, είναι δύσκολο για μένα να είμαι απών. Θα συνεχίσω να στηρίζω με την παρουσία μου στην Ακαδημία, όπως άλλωστε έπραξα όλα αυτά τα χρόνια, μία στήριξη που δυστυχώς (ειδικά φέτος) αποτέλεσε ουτοπία στο χωριό μας όσον αφορά την ομάδα. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που βοήθησαν, ένα πραγματικά αδιανόητο φαινόμενο για μένα, ειδικά για μία περιοχή με ιστορία στο ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του χωριού Βαλάντη Κεχαϊδη που με στήριξε με όλες του τις δυνάμεις και θέλω να γνωρίζουν τα παιδιά στην Ακαδημία πως θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Εύχομαι η επόμενη μέρα στον σύλλογο να φέρει μόνο χαρές και λιγότερες λύπες…”

Δημήτρης Κικερίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected