Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Γιαννιτσών : “Η ομάδα τώρα χτίζεται, δέχομαι την κριτική από όλους…”

savvou_610x400_610x400«Καμμένη» γη βρήκε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Κώστας Σαββουλίδης που μίλησε για τις αλλαγές που έπρεπε υποχρεωτικά να γίνουν μετά τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική και την ομάδα που χτίζεται με παρόν και πολύ μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα έπρεπε να αλλάξει σελίδα και να δουλέψει με παιδιά της περιοχής είναι αδιανόητο σε μια πόλη σαν τα Γιαννιτσά σε έναν Δήμο 75.000 κατοίκων με πάνω από 1.000 παιδιά να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ακαδημίες τοπικές ομάδες να μην υπάρχουν παιδιά που να κάνουν για την Γ´ εθνική και την μεγάλη ομάδα του νομού την Αναγέννησης.

Βρήκαμε δυσκολίες και αρκετές κλειστές πόρτες άλλα αυτό το περιμέναμε. Δεν λειτουργούσε τίποτα στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει ότι προσπαθούμε βελτιώσαμε τις υποδομές. Έχουμε τρία άριστα γήπεδα για τα τμήματα μας, έχουμε φροντιστές, ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο σε όλα τα τμήματα μας και κάναμε ένα βήμα ώστε η ομάδα να λειτουργεί σαν ομάδα. Θέλουμε δουλειά άλλα χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα.

Είναι σίγουρο ότι κάναμε λάθη άλλα πιστεύω ότι μαθαίνουμε μέσα από αυτά.

Το να πάρεις παίκτες έμπειρους κα να χρεώσεις την ομάδα τώρα και για τους επόμενους είναι το μόνο εύκολο, εμείς θέλουμε η ομάδα να μην χρωστά τίποτα και πουθενά ώστε αν θέλει κάποιος σοβαρός να ασχοληθεί με αυτήν να βρει ένα καθαρό τοπίο.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, δυστυχώς όμως παίκτες διψούν για… ψέμα. Θέλουν να ακούν ότι θα πάρουν μεγάλα ποσά, ενώ στην ουσία δεν παίρνουν τίποτα ή μένουν με την προκαταβολή από άλλες ομάδες. Εμείς  τους μιλήσαμε στα ίσια και με ειλικρίνια  το τι μπορούμε να δώσουμε και αυτό που έχουμε τάξει θα το πάρουν όλοι και με το παραπάνω. Αυτό θα είναι η διαφήμιση μας για του χρόνου, που πιστεύω ότι αν σωθεί η ομάδα –που θα σωθεί- πιστεύω  θα κάνουμε πολλά και ωραία πράγματα για το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Έχω άριστους συνεργάτες, διαθέτουμε πολύ καλό προπονητή, γυμναστή, έφορο και γενικά λειτουργούμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι τα νεαρά παιδία που έχουμε αγώνα με αγώνα θα γίνονται καλύτεροι.

Είναι αδιανόητο να κυνηγούν κάποιοι την ομάδα και να ζητούν χρήματα από αυτήν ότι της δανείσανε και αναφέρομαι στην υπόθεση Καλαφάτη που κυνηγά την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα πήρε σημαντικά ποσά μέχρι τώρα από αυτην. Πλέον είμαστε στα δικαστήρια με τον εν λόγω κύριο για να πάψουν αδικίες στον ιστορικό σύλλογο.

Η Αναγέννηση τώρα χτίζεται, δέχομαι την κριτική από όλους. Θέλω όμως να ξέρουν ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και ότι με την βοήθεια όλων η ομάδα μπορεί να φτάσει εκει που θέλουμε όλοι. Όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε την ομάδα μας τέτοια ώστε να χαιρόμαστε να την βλέπουμε».

Πηγή: Matiespellas.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected