Football League

Football League – Σε Βόλο και Χανιά τα βλέμματα

91dedc45033129cc2737eb37c54e1dda_LΗ ΑΕΚ δοκιμάζεται στα «Περιβόλια» όπου φιλοξενείται από τα Χανιά με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Την ανωτερότητά της έχει δείξει η ΑΕΚ στα πρώτα δύο παιχνίδια της Football League συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Έχοντας δώσει δύο δύσκολα παιχνίδια, έκανε το απόλυτο απέναντι σε Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον αποσκοπεί στην 3η της νίκη.

Για ακόμα μία φορά, έχει δύσκολη δοκιμασία, καθώς θα φιλοξενηθεί από τα Χανιά στα «Περιβόλια» θέλοντας να αποδείξει πως είναι το καθαρό φαβορί για την πρωτιά και την άνοδό της.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Παγώνη, καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Πέτρος Κοντέων συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης

Οι «εκλεκτοί» του ΑΟ Χανιά για το ματς της Παρασκευής είναι οι: Ρίζος, Σικαλιάς, Εσσόνο, Γουέλκαμ, Γκότοβος, Γκούμας , Ευαγγέλου, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραλής, Κρητικός, Μανωλάς, Μαρτσάκης, Νύκταρης Πάγκαλος Παπατζίκος, Οικονομόπουλος, Πάτας, Σιλιγαρδάκης, Σούκιας και Ταταράκης.

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Ανάκογλου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν τόσο ο Ιβάν Μπρέσεβιτς όσο και ο Άρης Σοϊλέδης.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ανέστης που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και δείχνει αρκετά σταθερός και έτοιμος να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του.

Στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Λαμπρόπουλου και Κολοβέτσιου. Στα άκρα θα διατηρήσουν τη θέση τους οι Πεταυράκης και Μπακάκης. Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται στο κέντρο.

Η απουσία του Ανάκογλου, δίνει την ευκαιρία στον Τραίανό Δέλλα να βάλει στη θέση του τον Νίκο Γεωργέα ποντάροντας στην εμπειρία του. Δίπλα του θα έχει τον Κορδέρο, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι πίσω από τον επιθετικό κορυφής.

Εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει ο Χρήστος Αραβίδης που εξέτισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Μπαρμπόσα και στα δεξιά ο Πλατέλλας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Βούρας, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

fa42bfcd2ef8783f2f424bd3306fe232_L

Η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Football League ανοίγει στο ΕΑΚ, με Θεσσαλούς και «Πόντιους» να αναζητούν την πρώτη νίκη της σεζόν (Παρασκευή 24/10, 16.00 OTE Sport 4/Onsports)

Αγνοώντας την χαρά της νίκης την τρέχουσα σεζόν Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων 1926 διασταυρώνουν τα… ξίφη τους την Παρασκευή (24/10) για την 3η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League. Οι Θεσσαλοί μετρούν δυο ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ οι «Πόντιοι» έχουν μόλις έναν βαθμό, κάτι που σημαίνει πως η νίκη είναι επιτακτική για αμφότερους τους αντιπάλους καθώς κανείς τους δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα για τα πλέι οφ.

Με απουσίες για τη νίκη

Τα προβλήματα δε λείπουν βέβαια για τον Νίκο Παντελή, καθώς δεν υπολογίζει τους Ρόκα, Χιτζίδη, Κορνελάτο και Καρρά. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός έχει καταστρώσει πλάνα νίκης με επιθετικό σχήμα, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμμετέχουν οι: Κολίτσης, Κασμερίδης, Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεζ, Πινάρες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Θέος, Καψιώτης, Κεσίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς και Σκοπελίτης.

Η αποστολή για τον Βόλο

Οι «κοκκινόμαυροι» χωρίς να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά προβλήματα, θα ταξιδέψουν στην πόλη της Μαγνησίας, όπου θα αναμετρηθούν με τους «ερυθρόλευκούς» και θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Στην προσπάθεια αυτή, ο προπονητής των «Πόντιων» έχει επιλέξει 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος, Γκέσιος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected