Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Ποια ματς ολοκληρώνουν τη δεύτερη αγωνιστική

1dde0ec5a39b39d6449ee24e64b1a3c3_LΜε πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας όπου αναμένεται να κρίνει και πολλά για τις προκρίσεις στη φάση των «16».

Το μεγαλύτερο μέρος της 2ης αγωνιστικής της φάσης του Κυπέλλου έχει ολοκληρωθεί και πλέον μένει η τρίτη ημέρα για να ολοκληρωθεί η κρίσιμη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Στο σημερινό πρόγραμμα, υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις.

Στις 15:00 η Κέρκυρα υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι σε περίπτωση ήττας μένουν εκτός, ενώ με θετικό αποτέλεσμα θα τα παίξουν όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Καλαμαριάς από την πλευρά της με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Την ίδια ώρα, η Ερμιονίδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στον 6ο όμιλο όλα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση. Όποια από τις δύο ομάδες φτάσει στο τρίποντο θα κάνει σπουδαίο βήμα, ενώ ο Απόλλωνας με νίκη ουσιαστικά «κλείνει» εισιτήριο καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ηττηθεί με μεγάλο σκορ από τη Βέροια στην τελευταία αγωνιστική για να μείνει εκτός.

Στις 17:15 η Νίκη Βόλου υποδέχεται τη Ζάκυνθο. Οι Βολιώτες μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα θέλουν να… ρεφάρουν και να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Η Ζάκυνθος από την πλευρά της προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Για τον ίδιο όμιλο ο ΟΦΗ υποδέχεται τη SKODA Ξάνθη. Οι Κρητικοί με νίκη ουσιαστικά προκρίνονται στον επόμενο γύρο, ενώ οι Ακρίτες αν φύγουν με το τρίποντο θα πάρουν και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τέλος στη «Λεωφόρο» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Το «τριφύλλι» αν επικρατήσει θα κάνει το απόλυτο και θα πάρει την πρόκριση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχει και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στα Χανιά, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Δείτε βαθμολογία, αποτελέσματα και πρόγραμμα σε όλους τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected