Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Δόξα Δράμας (0-1) Θρίαμβος για Γελαδάρη, πολύ δουλειά περιμένει τον Κάμπος…

31ef3789e834f05f4c1f8eb9be1af50f_LΣε ένα παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού του Άρη Πάουλο Κάμπος η Δόξα Δράμας νίκησε με 0-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στόικου στο 92΄ που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα με ανατροπή του από τον Φερνάντεζ ο Παπαβασιλείου.

Κι αν ο Πάουλο Κάμπος βρέθηκε απευθείας από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» η νίκη της Δόξας Δράμας ήρθε στο ντεμπούτο του Ανδρέα Παντζιαρά στον δικό της πάγκο.

Με την ήττα του ο Άρης δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες στις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για την 5η αγωνιστική και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή. Και πιο συγκεκριμένα να μειώσει στον πόντο τον Πανσερραϊκό που χθες είχε μείνει στο 1-1 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Στο 6΄ ο Ατματσίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σαχσανίδη που στο 14΄ μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Προβατίδη. Στο 26΄ ο Καρατζιοβαλής μπλόκαρε την μπάλα από την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη και στο 29΄ μπλόκαρε το πλασέ του, ενώ στο 43΄ η μπάλα από το σουτ του Κυριακίδη πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Άρη.

Στο 47΄ η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Κωνσταντινίδη όπως και μετά το ανάποδο ψαλίδι του στο 55΄.

Στο 63΄ ο Σουνάς δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μετά την κεφαλιά του Σουνά από την σέντρα του Λιόλιου από τα αριστερά όπως και στο 80΄ ο Χιντασέλι από το ύψος του πέναλτι.

Στο 87΄ ο Σαχσανίδης απομάκρυνε με γροθιές την σέντρα σουτ του Ρένια και τέλος στο 91΄ ο Φερνάντεζ ανέτρεψε τον Παπαβασιλείου με τον Στόικο να εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και να διαμόρφωσε το τελικό 0-1 για την Δόξα Δράμας.

Συνθέσεις

Άρης (Μπουγιουκλής-Σίτσας): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας (57΄ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Σουνάς (84΄ Ρένια), Πόι, Καπνίδης, Ατματσίδης (69΄ Χιντασέλι).

Δόξα Δράμας (Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης (81΄ Πετρόπουλος), Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης (90΄ Αθανασιάδης), Κυριακίδης (78΄ Παπαβασιλείου), Μουδούρογλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected