Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Βαλένθια για τίτλο, 3-1 τη Βιγιαρεάλ (vid)

4f5f53d1a761b431afadc44cf653e03b_LΣτη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν αναρριχήθηκε η Βαλένθια η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έφτασε στη νίκη η Βαλένθια και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεπερνώντας την Μπαρτσελόνα.

Οι «νυχτερίδες» έκαναν μεγάλη εμφάνιση επικρατώντας 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Τριγκέιρος με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 64’ ο Μουστάφι έκανε το 2-0 για τη Βαλένθια, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 73’ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τέρμα του Τριγκέιρος στο 88’.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Σέρχιο Ασένχο, Μάριο, Γκάμπριελ Παουλίστα, Ντοράδο, Χάιμε Κόστα, Γκόμεζ (61’ Ντος Σάντος), Τριγκέιρος, Σοριάνο, Σερίσεφ, Ούτσε (71’ Μορένο), Ντος Σάντος (65’ Βιέτο).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Φεγκουλί (77’ Ζιλ), Χάβι Φουέγκο, Αντρέ Γκόμες, Πιάτι, Αλκάσερ (78’ Νεγρέδο), Ροδρίγκο (86΄ Ντε Πολ)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected