Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι 16 αγωνιστικές τιμωρίας για το “δολοφονικό” τάκλιν και η…βροχή από κάρτες στο Εκουαδόρ! (vid)

c5e8a5a6b9bcd94bd2118630bb1aea88_L

Παραδειγματική ήταν η τιμωρία που επέβαλε σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας σε ποδοσφαιριστή για φονικό τάκλιν σε αντίπαλο κατά την διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 16 αγωνιστικών ο  αμυντικός της  Βιτορούλ Αλίν Σερόνι για το μαρκάρισμα στον  Νικουσόρ Μπανκου της Ουνιόν Κραϊόβα την περασμένη εβδομάδα που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί ο τελευταίος κάταγμα στον αστράγαλο.

7104556-mediafax-foto-laurentiu-mich
Ο διαιτητής έκρινε σκόπιμο να δείξει απλά 2η κίτρινη κάρτα στον δράστη που έχοντας ήδη μία από νωρίτερα  έφυγε μεν από το παιχνίδι αλλά είναι προφανές  από το βίντεο ότι η ενέργεια του ήταν απόλυτα αντιαθλητική.

Και έτσι την αντιμετώπισε και το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας της χώρας της Βαλκανικής χερσονήσου επιβάλλοντας στον 27χρονο Σερόνι αποκλεισμό που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Εκουαδόρ

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στη διάρκεια του αγώνα της Ιντεπεντιέντε νετλ Βάγιε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα κλαουσούρα στο Εκουαδόρ.

Πέτρα του σκανδάλου ο ρέφερι της αναμέτρησης  Βινίσιο Εσπινέλ που στο 40’ λεπτό  με το σκορ στο 1-1 απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον γκολκίπερ της φιλοξενούμενης Μπαρτσελόνα Μάξιμο Πανγκέρα.

545941ae27c85
Ο ποδοσφαιριστής έδειξε να μην καταλαβαίνει την απόφαση του άρχοντα του αγώνα που ήταν ήδη προπηλακισμένος από άλλους παίκτες της  Μπαρτσελόνα έδωσε φωτιά στο παιχνίδι κρίνοντας σκόπιμο να δείξει απευθείας κόκκινη στον …αναπληρωματικό γκολκίπερ της ίδιας ομάδας Νταμιά Λάνζα. Ο τελευταίος αντίθετα από τον συμπαίκτη του δεν στάθηκε το ίδιο …ψύχραιμος μετά την εν λόγω ετυμηγορία του ρέφερι και βγάζοντας τα γάντια του έσπευσε να του επιτεθεί  εν μέσω σκηνών χάους.
Τα έκτροπα είχαν διάρκεια  11 λεπτών και πέραν των δύο προαναφερθέντων  κόκκινες κάρτες αντίκρισαν και  επίσης  τόσο ο τεχνικός διευθυντής των φιλοξενούμενων Οσβάλντο Κανόμπιο όσο και ο τεχνικός της  Ιντεπεντεντιέντε Οσβάλντο Κανόμπιο και ο συνεργάτης του Οσκάρ Καλιάτα.

blanco-arquero
Όταν ξανάρχισε το ματς κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων κάθισε ο επιθετικός της ομάδας πρώην άσος της ΑΕΚ  Ισμαέλ Μπλάνκο. Που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του μ’ εξαίρεση τη φάση του 65’ όταν νικήθηκε  από τον Ανγκούλο για το τελικό 2-1 υπέρ της γηπεδούχου σ’ ένα επεισοδιακό ματς που είχε μία ακόμα αποβολή , αυτή του Αρτούρο Μίνα της νικήτριας με απευθείας κόκκινη  πέντε λεπτά πριν από το φινάλε.

Pechito

Φυσικά άπαντες ήταν πυρ και μανία με το ρέφερι που έφυγε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικών.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected